RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Vitez: Uz najviše vojne počasti pokopan kapetan Oružanih snaga BiH Miroslav Stojak

Napisano 22.09.2016. 21:06

Uz najviše vojne počasti, kovčeg prekriven državnom zastavom i počasnu paljbu, u nazočnosti velikog broja članova obitelji, prijatelja, susjeda i pripadnika Oružanih snaga u Zabilju pored Viteza danas je obavljena Sveta Misa i pokop kapetana Oružanih snaga Miroslava Stojaka kojeg je prije nekoliko dana ubio Kenan Varupa.

- Teško je u ovim trenutcima govoriti iako nam vjera daje nadu i ona nas hrabri. Teško je ostati hladne glave. Mi kao vjernici vjerujemo da ova smrt nije konačnost, već da iza nje postoji vječni život. Mi ćemo za Miroslava moliti da mu Bog oprosti sve što je zgriješio. Pokajmo se za sve grijehe kako bi naše molitve bile uslišane kod Boga - kazao je prisutnima generalni vojni vikar Željko Čuturić, piše Faktor.

Dodao je kako mu je teško govoriti, jer je Stojaka osobno poznavao.

- Ostat će mi u sjećanju kao vedar i dobar čovjek. Prekinut je život u najvećoj snazi. Obitelj ostaje bez svoje uzdanice. Iz ljudskog srca želimo podijeliti tugu sa njegovom obitelji i svima koji su ožalošćeni smrću pokojnog Mire. Smrt je došla bez najave. Kao vjernici zaključujemo da Bog ne zaboravlja vjernike - kazao je.

Državna zastava kojom je bio prekriven kovčeg predana je sinu Miroslava Stojaka.


Ispiši
Ocijeni: 2.9
21188 pregleda

Nema komentara

Anketa

Ustavi