RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Vlada HBŽ-a pozvala poslodavce da iskoriste sufinanciranje zapošljavanja

Napisano 26.05.2015. 13:18

Predsjednik Vlade Hercegbosanske županije(HBŽ) Draško Dalić održao je u ponedjeljak radni sastanak s ravnateljem Zavoda za zapošljavanje Hercegbosanske županije Antom Omazićem s kojim je razgovarao o sufinanciranju upošljavanja i stjecanja prvog radnog iskustva.

Ravnatelj Zavoda za upošljavanje tom je prilikom upoznao predsjednika Vlade s načinom funkcioniranja te nadležnostima Zavoda kao i s problemima u radu.

Posebno je bilo govora o programima sufinanciranja koje provodi Federalni zavod za zapošljavanje preko županijskog Zavoda za 2015. godinu.

Zbog toga što se radi o programima koji se odnose na sufinanciranje zapošljavanja i sufinanciranja stjecanja prvog radnog iskustva, javne radove te program sufinanciranja samozapošljavanja "Start up" za tekuću godinu, iz Vlade Hercegbosanske županije su pozvali sve zainteresirane poslodavce da koriste sredstva iz navedenih programa.

Također su objavili i linkove gdje se poslodavci mogu informirati u svezi s tim programima.

Na temelju istih programa u 2014. godini poslodavci iz Hercegbosanske županije iskoristili su mogućnost sufinanciranja te su od strane Zavoda sufinancirani s ukupno 1 011 740 maraka.

Prvi.tv


Nema komentara

Anketa

Ustavi