RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Volonteri Smješka usrećili djecu u Međugorju

Napisano 21.10.2014. 10:12
Volonteri Smješka usrećili djecu u Međugorju

Članovi Udruženja za pomoć socijalno ugroženoj djeci "Smješak" donirali su jedna invalidska kolica Udruženju invalidnih osoba Travnik koje im je bilo prijeko potrebno. Također, dobri volonteri velikog srca posjetili su ovog vikenda i djecu u Međugorju.

"Predsjednik ovog udruženja vidio je naše volontere kad smo radili akciju u Travniku i tada nas je zamolio da, ukoliko smo u mogućnosti, doniramo jedna invalidska kolica jer su im bila potrebna. Mi smo se potrudili i uspjeli smo ih osigurati te donirati njihovom udruženju. Smješak se zaista trudi pomoći svima kojima je pomoć potrebna", rekla je Jasminka Turkić-Iković, predsjednica Udruženja Smješak.

Volonteri su ovog vikenda posjetili i Majčino selo u Međugorju. Riječ je organizaciji, odnosno kako oni kažu, "velikoj obitelji" koja vodi brigu o djeci bez roditeljskog staranja. Osnovano je 1993. godine i tada su pomagali djecu koja su ranjena i ostala bez roditelja. Smješak je i ovoj djeci izazvao osmijeh na lice doniravši prehrambene pakete u kojima se našli i slatkiši. No, volonteri ponovno ovaj tjedan odlaze u Međugorje gdje će usrećiti još djece kojima će pokazati da ipak nisu zaboravljena.

Dnevnik.ba


Nema komentara

Anketa

Ustavi