RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Mostar i Hercegovina dobili superluksuzni hotel Mepas

Napisano 04.07.2014. 21:10
Hotel Mepas

Turistička ponuda Mostara i Hercegovine bogatija je za superluksuzni hotel Mepas, hotel s pet zvijezdica,  koji je smješten na vrhu poznatog tržnog centra Mešas Mall u središtu Mostara, prenosi Hrvatski Medijski Servis

Na tri etaže hotela smješteno je 86 luksuzno opremljenih soba i apartmana, predsjednički apartman, spa i relax centar sa zatvorenim bazenom, te kongresni centar, čiju okosnicu čini svečana dvorana „Queen“, kapaciteta  700 mjesta, koja je djeljiva u dvije manje dvorane (za poslovne i svečane prigode).Iz Konferencijske dvorane se nastavlja otvorena terasa sa zadivljujućim pogledom na panoramu Mostara, te kao takva predstavlja idealno mjesto za organizaciju banketa na svježem zraku. Sobe i apartmani oduševili su novinare i predstavnike turističkih agencija spojem vrhunske elegancije i udobnosti, te moderne tehnologije.

‘‘Jedan ovakav hotel s kongresnim centrom nedostajao je turističkoj ponudi Grada Mostara i općenito našoj regiji. Nadamo se da će hotel Mepas sa svojom ponudom i kapacitetima, privući brojne nove turiste i poslovne ljude u Grad Mostar i HNŽ, te da će se time i dalje razvijati ne samo naša turistička ponuda već i naše gospodarstvo.” kazao je Andrija Krešić, direktor Turističke zajednice Hercegovačko- neretvanske županije.

”Budući je sezona uvelike počela, pred nama je mnogo posla. Tek se trebamo „upisati“ u turističku i poslovnu ponudu Mostara i regije. Svakako očekujemo uspostavu dobre suradnje s gradskim i županijskim vlastima, ali i drugim hotelijerima kako bismo zajednički radili na poboljšanju turističke ponude Mostara, Hercegovačko-neretvanske županije, ali i cijele Bosne i Hercegovine.”, kazao je direktor hotela Mepas Tomislav Galić.

HMS

 


Nema komentara

Anketa

Ustavi