RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Najskuplja vjenčanica 800 KM

Napisano 30.10.2011. 09:58

Manifestacije – U Vitezu otvoren Drugi sajam „Dani vjenčanja"

Najskuplja vjenčanica 800 KM

■ Sajam okupio dvadesetak izlagača iz središnje Bosne, a na štandovima se zaista ima što vidjeti
■ Frizure za mladenke i djeveruše
■ Sajam „Dani vjenčanje" otvoren je i danas, a posjetitelji će imati priliku pogledati reviju vjenčanica i prezentaciju frizura za mladenke, ali i nazočiti pravljenju frizura za mladenke i djeveruše.

Jučer je u Vitezu otvoren drugi po redu Sajam „Dani vjenčanja" koji organizira Agencija ,,Foxmedia". Sajam je okupio dvadesetak izlagača iz središnje Bosne, a na štandovima se zaista ima što vidjeti. Od vjenčanica i odjela za mladoženje, pa do svega ostalog što je potrebito za mladence i jedno vjenčanje. Sajam se održava u Svadbenom salonu FIS - u prostorima „starog“ FIS-a.

Maturalne haljine

- Ove godine imamo više izlagača i raznovrsnija je ponuda. Za razliku od prošle godine imamo i neke nove branše kao što su zlatarnice, firme koje iznajmljuju šatore, dekoraterske firme, naravno tu su i firme za izradu fotografija, snimanje videa, frizeri, šminkeri, proizvođači odjela i svadbeni saloni - kazao nam je Igor Lovrinović, direktor Sajma.

Najviše pažnje izazivaju štandovi sa vjenčanicama, a na štandu Salona „Arijana" iz Kiseljaka zatičemo vlasnicu koja je predstavila više modela vjenčanica koje se mogu kupiti, ali i iznajmiti. Vjenčanice se mogu iznajmiti za 150 KM, a najskuplja izložena koštala je 800 KM.
- Radimo već 10 godina u ovoj branši i pored velikog izbora vjenčanica klijentima nudimo svečane, maturalne te haljine za djeveruše. Pored ovoga radimo i pozivnice za vjenčanja, dekoracije i sve ostalo, tako da smo zaokružili cijeli asortiman. U ponudi, uz prodaju imamo i najam vjenčanica za 150 KM, s tim da mladenkama poklanjamo svu prateću opremu - pojašnjava nam Arijana Ivičević, vlasnica salona.

Odijela za muškarce

Da mladoženje ne bi bile zapostavljene pobrinula se Konfekcija „Borac" iz Travnika sa širokom ponudom odijela za svadbe, ali i za druge svečane prilike.
- Bili smo prošle godine na prvom sajmu i ove smo tu da ponudimo nešto novo za mladoženje, ali i sve druge koji nazoče vjenčanjima i drugim svečanostima. Iza nas je 60 godina tradicije i kvaliteta - ističe Damir Kadrić, komercijalista u Konfekciji Borac. 

Sajam možete posjetiti i danas, u vremenu od 10 do 18 sati.

Generalni sponzor Dana vjenčanja 2011. je Federalno ministarstvo okoliša i turizma, a partner sajma Multiplex Ekran Zenica.

| DA | HB.org |


Nema komentara

Anketa

Ustavi