RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Općina Žepče nastavlja provedbu GAP projekta

Napisano 25.07.2011. 18:25

Pilot-projekt - Žepče jedna od 20 općina

Općina Žepče nastavlja provedbu GAP projekta
 

Razgovaralo se i o odabiru mladih osoba za sudjelovanje u seriji obuka o temama od zanimanja mladih

Općinski načelnik Mato Zovko primio je u radni posjet predstavnika GAP-a Zlatana Musića, stručnog savjetnika za pitanja mladih i ravnopravnost spolova s kojima je razgovarao o početku provedbe aktivnosti na pitanjima implementacije Zakona o mladima Federacije BiH, točnije revidiranju Strategije za mlade općine Žepče, s obzirom na to da je Općina Žepče odabrana kao jedna od 20 pilot-općina iz BiH koje će surađivati s GAP-om na novim projektnim aktivnostima.

Radnom sastanku su nazočili pomoćnica načelnika Brigita Lovrić te savjetnik načelnika Damir Jukić. Razgovaralo se i o odabiru mladih osoba za sudjelovanje u nizu obuka na teme od zanimanja mladih, posebno pisanja projektnih aplikacija po međunarodnim standardima, kao i njihova sudjelovanja u procesu izrade općinske strategije za mlade.

Općinski načelnik i predstavnik GAP-a su ovim putem izrazili obostrano zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom na reformi lokalne samouprave i kapitalnim projektima te su izrazili volju i želju da nastave uspješnu provedbu projektnih aktivnosti.

| VL | HB.org |


Nema komentara

Anketa

Ustavi