RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Radovi u Mostaru

Napisano 13.05.2010. 20:16

U protekla dva dana intenzivirani su radovi na kružnom toku na Trgu hrvatskih velikana (Rondo), te je iz pojedinih ulica zabranjen prolaz vozilima na sam kružni tok. Ulice iz kojih je dozvoljeno prometovanje u pravcu Rondoa su K. M. Viševića Humskog (Liska) i Ul. k. Tvrtka (od Rondoa prema Đačkom domu).

One su u potpunosti otvorene za promet, dok se promet iz ovih ulica na samom Rondou odvija dvosmjerno. Za vrijeme izvođenja radova zabranjen je promet za teretna vozila i autobuse u svim ulicama koje gravitiraju prema Trgu hrvatskih velikana.

U drugom dijelu izvođenja radova na samom kružnom toku ulice koje su sad zatvorene za promet bit će otvorene, dok će dvije ulice K.M. Viševića Humskog i Ul. k. Tvrtka biti zatvorene.

Osoblje doma Herceg Stjepana Kosače je izašlo u susret izvođačima radova i policiji, pa je dozvoljeno dvosmjerno prometovanje ispred samog doma, te se na taj način spajaju ulice Ul. k. Tvrtka i K.P.Krešimira IV. (od Partizanskog groblja prema Rondou).

Kako je planirano, po završetku sanacije vodovoda trebalo bi se pristupiti skidanju sadašnjeg sloja asfalta i postavljanju novog sloja na samom kružnom toku, kada će isti biti u potpunosti zatvoren za promet.

Gradnja Mostar.jpeg

bljesak.info


Nema komentara

Anketa

Ustavi