RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Skijaši dočekali snijeg, slijedi invazija Splićana na Kupres

Napisano 03.01.2015. 13:45
Kupres

U agenciji “Kondor line” Slobodnoj dalmaciji potvrdili su da se skijalište na kupreškoj Čajuši sprema za doček ljubitelja snježnih radosti, i to sa dvadesetak centimetara snijega u kojem se može uživati na jedan dan za 70 kuna po osobi. Polazak autobusa je u 6.45 sa Sukoišanske, a povratak u 17 sati s Kupresa.

Ako je suditi po sadašnjem stanju na bosanskohercegovačkim planinama, kao i u gorskom dijelu Hrvatske i susjednoj Sloveniji, te prognozama vremena za sljedeće dane, novogodišnji praznici u većini zimovališta na ovim prostorima bit će idealni za snježne radosti.

Na portalu Dalmacija.ski stoji da je od skijaških centara u BiH vrata prva otvorila Jahorina, gdje je zabilježeno 40 centimetara snijega. Na Čajuši će raditi dvosjed i četverosjed, te donja staza i staza S.

U Hrvatskoj snijega ima na Sljemenu, Platku, Bjelolasici i skijalištima Gorskog kotara, a ako ne možete na pravo skijalište, dobro dođe i dalmatinsko zaleđe uz oprez, naravno. Pratite prognozu, HAK-ove savjete i ne riskirajte. Zima je ćudljiva i ne štedi nesmotrene!

 

Slobodna Dalmacija


Nema komentara

Anketa

Ustavi