RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

U Kreševu otvorena tvornica Juicy

Napisano 27.06.2015. 09:56

Dr. Dragan Čović, predsjednik HDZ BiH i hrvatski član Predsjedništva BiH zajedno s Kristijanom Stanićem, sinom Svjetlana Stanića, direktora Uprave Stanić grupacije i Ivanom Todorićem, predsjednikom Nadzornog odbora Koncerna Agrokor otvorio je u jučer u Kreševu nove proizvodne pogone brenda Juicy, javlja Hrvatski Medijski Servis

Stanić grupacija s gradnjom novih pogona krenula je prije nepunu godinu dana, nakon što su od Agrokora preuzeli brend Juicy. U novoj tvornici opremljenoj najsuvremenijim strojevima zaposleno je 70 radnika, a investicija je vrijedna 6,1 milijun eura.

Obraćajući se okupljenima, Svjetlan Stanić, predsjednik Uprave Stanić grupacije dr. Dragana Čovića, predsjednika HDZ BiH i hrvatskog člana Predsjedništva BiH pozdravio je kao prijatelja.

Predsjednik Čović nije krio oduševljenje novim poslovnim potezom Stanić grupacije sa Svjetlanom Stanićem na čelu. Čestitao mu je na odvažnosti koja je može biti pokretač razvoja nove i bolje BiH iz koje se više ne bi trebalo odlaziti.

„Svojim poslovnim potezom ohrabrili ste i nas političare da zajedno radimo na tomu da se iz Kreševa više nikad ne odlazi već da se u ovo mjesto doseljava. Odvažnošću za investiranjem u ovim teškim vremenima pokazali ste da je bolja BiH moguća“, istaknuo je ovom prilikom predsjednik HDZ BiH i hrvatski član Predsjedništva BiH.

Svečanost otvaranja nove tvornice u Kreševu, pete u vlasništvu obitelji Stanić,kako je naglasio Čović, mobilizirala je skoro kompletan hrvatski politički vrh, sve one koji rade na dobrobit hrvatskih ali i drugih naroda u BiH. Da je  dolazak dužnosnika HDZ BiH sa svih razina vlasti u BiH u Kreševo kruna zajedničkog djelovanja, potvrdila je i Lidija Bradara, predsjednica ŽO HDZ BiH Županije Središnja Bosna i predsjedateljica Doma naroda Parlamenta F BiH.

Bradara je ovom prilikom podsjetila  da je Sabor ŽSB prošle godine donio odluku o kreditnom zaduženju za izgradnju puta koji Poslovnu zonu u Resniku povezuje s trasom Koridora Vc u Lepenici u susjednoj općini Kiseljak. Projekt bi se uskoro trebao početi realizirati.

Brojno izaslanstvo HDZ BiH predvođeno Čovićem nakon svečanosti otvorenja tvornice Juice boravilo je na imanju obitelji Stanić, a u povodu 20 obljetnice Stanić grupacije. Ovom je prilikom odigrana i prijateljska utakmica dužnosnika HDZ BiH i zaposlenih u Stanić grupaciji.

HMS


Nema komentara

Anketa

Ustavi