RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Union Foods iz Čitluka pokreće vlastitu proizvodnju flipsa

Napisano 10.08.2015. 14:43

"Union Foods" jedna od vodećih distribucijskih kompanija u Bosni i Hercegovini koja u svom asortimanu ima svjetski poznate brandove poput "Zotta", "Danonea", "Woerle", "Bayerland", "Kindera", "The Belgian" i mnoge druge pokreće vlastitu proizvodnju flipsa, priopćeno je iz ove tvrtke.

Navode da je ova investicija jedna od najvećih proizvodnih investicija u Bosni i Hercegovini u ovoj godini i nastavak dosad uspješnih projekata koje ova tvrtka ima iza sebe.

Ovaj suvremeni flips pogon smješten je u Čitluku i u prvoj fazi projekta zaposleno je 15 novih radnika od ukupno 50 koliko je planirano u sljedeće 2 godine.

- Flips brand pod nazivom "flipko" brojat će zasad 17 novih proizvoda. Različiti i inovativni oblici i okusi od kojih neki dosada nisu bili prisutni na tržištu BiH zadovoljit će sve dobne skupine tako da "flipko" proizvode mogu grickati sve generacije.

Najsuvremenija i pouzdana njemačka oprema, pažljivo odabrane i strogo kontrolirane kvalitetne sirovine te vrhunski tim domaćih stručnjaka jamac su vrhunske kvalitete proizvoda koji potrošači mogu probati već od ovog tjedna.

Proizvodni proces je koncipiran na način da nema odstupanja u kvaliteti proizvoda i da svaki proizvod bude vrhunske kvalitete. Standardi kontrole kvalitete od sirovine do gotovog proizvoda integrirane su u proces proizvodnje tako da u svakom segmentu ispunjavaju iznimno visoke kriterije sigurnosti hrane i kontrole kvalitete, navodi se u priopćenju.


Nema komentara

Anketa

Ustavi