RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Vlada SBŽ sufinancirala nastup tvrtki iz središnje Bosne na Mostarskom sajmu

Napisano 16.04.2015. 11:06

Na 18. Međunarodnom sajmu u Mostar, jednoj od najznačajnijih gospodarskih manifestacija u regiji, i ove godine, treći put zaredom, predstavljaju  se i gospodarstvenici iz Županije Središnja Bosna.

Naime,Vlada ŽSB je sufinancirala organizirani nastup gospodarstvenika s područja ove županije, prenosi Hrvatski Medijski servis.

Sajam je počeo 15. travnja i trajat će do 18.travnja, a svečanom otvorenju nazočili su i predsjedateljica Doma naroda Parlamenta FBIH te predsjednica ŽO HDZ BIH ŽSB Lidija Bradara i predsjedatelj Sabora ŽSB Josip Kvasina, zajedno sa županijskim premijerom i ministrima.

Svrha nastupa je okupljanje gospodarstvenika kako bi se međusobno upoznali i predstavili svoje proizvode, uspostavili međusobne  kontakte ali i kontakte s gospodarstvenicima iz drugih dijelova zemlje i regije.

Ove godine na 400 kvadratnih metara predstavit će se 27 izlagača iz raznih sfera  gospodarstva, od turizma, poljoprivrede, ugostiteljstva itd.

Predsjedateljica Doma naroda federalnog parlamenta Lidija Bradara je kazala kako je inicijativa za ovaj projekt potekla od Kluba hrvatskih zastupnika u Saboru ŽSB te da joj je drago da je Vlada odobrila tu inicijativu. „Ponosni smo što kao Županija  imamo puno toga za pokazati i predstaviti pa i u gospodarstvu, a ovih 27 izlagača to najbolje i dokazuju“, dodala je Bradara.

Potporu svim gospodarstvenicima i u budućnosti obećao je i predsjedatelj županijske skupštine Josip Kvasina.

HMS


Ispiši
Ocijeni: 2.6
13449 pregleda

Nema komentara

Anketa

Ustavi