RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Dan pobjede: Sve zatvoreno, osim trgovačkih centara

Napisano 04.08.2013. 10:50
Dan pobjede: Sve zatvoreno, osim trgovačkih centara

Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja u ponedjeljak će za većinu radnog stanovništva ipak proći neradno. ZET-ovi tramvaji i autobusi voze po nedjeljnom voznom redu, sve kvartovske trgovine bit će zatvorene, a od tržnica radit će samo ona u Španskom, i to po nedjeljnom radnom vremenu.

Po takvom rasporedu radit će i veće trgovine poput Lidla, koji će u ponedjeljak biti otvoren do 18 sati, te Maksi i Super Konzum. Trgovine Interspara radit će do 21 sat, dok će Sparovi u Sopotu i Vlaškoj biti otvoreni do 14 sati. Do 18 sati radit će i prodavaonica namještaja Kika, a trgovine, ako su u sklopu trgovačkih centara, bit će otvorene čitav dan.

Naime, šoping centri bit će otvoreni kao i svaki drugi dan. Avenue Mall, Arena centar, Westgate, City Center One i Garden Mall bit će tako dostupni svima koji blagdan žele iskoristiti za obavljanje kupnje. Dežurne ljekarne 5. kolovoza bit će na adresama Avenija Većeslava Holjevca 22, Ilica 301, Trg bana Jelačića 3, Ozaljska 1 i Grižanska 4.

VLM 


Nema komentara

Anketa

Ustavi