RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Dolores Lambaša preminula nakon teške prometne nesreće

Napisano 23.10.2013. 15:47
Dolores Lambaša preminula nakon teške prometne nesreće

Hrvatska glumica Dolores Lambaša preminula je u 32. godini nakon što je teško ozlijeđena u prometnoj nesreći.

– Nažalost, ozljede su bile preteške. Pokušali smo je reanimirati, no tijelo nije izdržalo – kazala je liječnica u brodskoj bolnici dr. Blanka Sabolić-Kormendy, potvrdivši da je Lambaša preminula.

Dolores Lambaša stradala je u prometnoj nesreći koja se jutros oko 6.45 sati dogodila na sjevernom kolničkom traku autoceste A3 Bregana – Lipovac u blizini Sredanaca u Brodsko-posavskoj županiji. Automobil je vozio glumac Stojan Matavulj koji je lakše ozlijeđen.

Primarijus dr. Josip Samardžić, voditelj Odjela za kirurške bolesti, potvrdio je prije da je glumičino zdravstveno stanje bilo veoma ozbiljno i kritično.

– Pacijentica je primljena u 7.20 sati, politraumatizirana i u hemodinamskom šoku, s ozljedama teškim i opasnim za život. Odmah je proslijeđena u operativnu salu, u kojoj je reanimirana i u kojoj su učinjeni kirurški postupci hemodinamske stabilizacije – rekao je dr. Samardžić.

Dodao je da je Dolores bila životno ugrožena, a liječnici su se iz minute u minutu borili za njezin život. Na operativnom zahvatu radio je cijeli liječnički tim, uključujući anesteziologe, kirurge i ostalo osoblje.

Protiv varaždinskog glumca Stojana Matavulja bit će podnesena kaznena prijava. Matavulj je automobilom Nissan naletio na VW Polo slavonskobrodskih registarskih oznaka zbog nedržanja potrebnog razmaka.

VLM 


Nema komentara

Anketa

Ustavi