RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Kaos u Dubrovniku: 170 putnika spavalo u zračnoj luci

Napisano 12.08.2013. 09:06
Kaos u Dubrovniku: 170 putnika spavalo u zračnoj luci

Zbog kvara na zrakoplovu španjolske tvrtke Vueling 170 ljudi je noć sa subote na nedjelju prespavalo u dubrovačkoj zračnoj luci, pišeDubrovnik.net.

Na klupama u tranzitnoj zoni su spavala i djeca prekrivena dekama u naručju roditelja. U nezavidnoj situaciji se našao i Jose Ligero koji je putovao sa suprugom i djecom starom četiri i sedam godina. Žalio se na loše uvjete u tih 24 sata, ali i na nedostatak informacija.

"Vueling nas je ostavio u zračnoj luci"

- Vueling nas je ostavio u zračnoj luci. Nisu nam osigurali smještaj pa su nam ponudili deke, večeru i smještaj u zračnoj luci - kazao je Jose Ligero. Zato što putnici nisu željeli spavati na aerodromu te je bilo i povišenih tonova, morala je intervenirati i policija.

Zrakoplov je trebao poletjeti u subotu oo 13,30 sati, ali su putnici krenuli tek jučer u 18 sati. Iz dubrovačke zračne luke tvrde da su učinili sve što je u njihovoj moći da olakšaju boravak putnika u njihovoj tranzitnoj zoni.

Posada spavala u Herceg Novom

"Vuelingova posada nam ne može dati odgovor jer ga jednostavno nemaju", napisao je jedan od putnika na svom Twitter profilu. Posada zrakoplova je spavala u Herceg Novom, jer im Vueling nije mogao pronaći smještaj u Dubrovniku u špici sezone.

Marketinški direktor Vuelinga Lluis Pons je za španjolsku TV3 kazao da zbog nedostatka zrakoplova u špici sezone putnicima nisu mogli osigurati drugi prijevoz, kao što zbog popunjenosti hotela nisu mogli naći niti smještaj.

VLM 


Nema komentara

Anketa

Ustavi