RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Policajac automatskom puškom ubio bivšu ženu i njenog partnera

Napisano 12.06.2013. 12:00
Policajac automatskom puškom ubio bivšu ženu i njenog partnera

Mario Slabinjac svojim automobilom presreo je automobil kojim se iz Krčeva vraćao 45-godišnji Ivica Hajduković sa svojom 39-godišnjom partnericom Blaženkom Slabinjac, njene dvije kćeri od osam i devet godina te svojim 17-godišnjim sinom

Filmska se drama sinoć oko 21 sat odigrala pokraj mosta preko rijeke Sunje na cesti između Velikog Krčeva i Graboštana.

Mještanin Graboštana Mario Slabinjac (40) svojim automobilom presreo je automobil kojim se iz Krčeva vraćao 45-godišnji sumještanin Ivica Hajduković sa svojom 39-godišnjom partnericom Blaženkom Slabinjac, njene dvije kćeri od osam i devet godina, te svojim 17-godišnjim sinom. Iz prtljažnika je 40-godišnjak izvadio automatsku pušku i počeo pucati po automobilu koji je zaustavio. Na mjestu je ubio vozača i suvozačicu, a troje djece nije ozlijeđeno.

– Bilo je pitanje vremena kada će se tragedija dogoditi. Nakon što je Blaženka s kćerima napustila svog supruga Marija Slabinjca i otišla Ivici Hajdukoviću, Mario je često prijetio i njoj i njemu. Čak je zvao i bivšu Ivičinu suprugu i slao prijeteće poruke. Na žalost, svoje je prijetnje sada ostvario – priča susjed Hajdukovićevih.

Teško je zamisliti dramu koju su za oružanog napada doživjela djeca. Još uvijek pod šokom, sin ubijenog Patrik (17), priča kako je njegov otac iznenada zaustavio auto.

– Vidjeli smo ubojicu kako je puškom počeo pucati po vozilu. Otac je ubacio u "rikverc" i krenuo nekoliko metara, ali je očito u tom trenutku poginuo i opet smo stali. Kada je došao do auta, Mario je otvorio vrata i vidio da su moj otac i Blaženka ubijeni, rekao nam je da izađemo. Meni je naredio da uzmem njegov auto i da se odvezemo kući. Iako nikada nisam vozio i nemam vozačku, morao sam poslušati – priča Patrik.

Ubojica, inače službenik Ravnateljstva policije MUP-a, poslije je priveden.

Budući da očevid zbog mraka sinoć nije mogao biti obavljen, počeo je jutros uz nazočnost zamjenika županijskog državnog odvjetnika u Sisku i kriminalistička su istraživanja u tijeku.

Vecernji.hr

 


Nema komentara

Anketa

Ustavi