RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Težak sudar kamiona bh. registarskih oznaka i školskog autobusa

Napisano 09.10.2013. 17:37
Težak sudar kamiona bh. registarskih oznaka i školskog autobusa

Oko 13 sati u mjestu Gradac kod Pleternice u Hrvatskoj sudarili su se teretno vozilo bosanskohercegovačkih registarskih oznaka i školski autobus požeških registarskih oznaka u kojem je bilo 18 učenika od petog do osmog razreda. 

Na mjesto nesreće upućeni su Hitna pomoć, vatrogasci i policija. Kako doznaje 24sata.hr od v.d. ravnateljice osnovne škole u Pleternici Anke Dorbić, vozač autobusa je ozlijeđen, a djeca su u šoku. 

Vozaču je smrskana noga i njega su iz autobusa izvlačili vatrogasci, a ozlijeđeno je i petero djece koja su u stanju šoka prevezena u požešku bolnicu.

Kirurg u požeškoj bolnici, Ljubo Begić, za Dnevnik.hr je potvrdio da je vozač s teškim ozljedama ekstremiteta u ovom trenutku na operaciji, ali nije u životnoj opasnosti.

U tijeku je policijski očevid nakon kojeg će se znati više informacija.

Denis Strnak je sa svojim ocem  prvi ušao u bus i pružio pomoć ozlijeđenima. ZaVečernji list rekao je kako je bio u kući kada je čuo jak udarac pa je odmah s ocem istrčao iz kuće. 

- Razvalili smo vrata autobusa kako bismo izvukli vozača kojemu je pola tijela bilo pritiješnjeno. Vjerujte mi, bilo je strašno kako su djeca izgledala. Vrištala su i sva su bila na podu. Bilo je krvavih -  rekao je Denis, a njegov otac dodao je kako je vozač bio pri svijesti dok su ga izvlačili i davao im upute što da rade. 

Jedan od prolaznika dao im je remen da vozaču koji je dosta krvario podvežu nogu. 


Nema komentara

Anketa

Ustavi