RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

FOTO: Mostar dobiva autopijacu

Napisano 27.03.2011. 18:56

Mostar od vikenda bogatiji za autopijacu na lokaciji bivše diskoteke BRIDGE

Od nedjelje 27. ožujka 2011., za kada je najavljeno službeno otvorenje, Mostar postaje bogatiji za autopijacu koja se nalazi na južnom izlazu iz Mostara (Bišće polje) na lokaciji bivše diskoteke BRIDGE.

Iako još nije službeno otvorena, autopijaca je već "udomila" neke "colaše" kao i ostala vozila koja su na prodaju, a koja su do sada zauzimala parkirna mjesta i nogostupe u samom gradu, tako da će i sa te strane dobro doći stanovnicima Mostara, a svoje mjesto zauzeo je i jedan Citroën cabrio popularni "spaček" proizveden 50-tih godina prošlog stoljeća.

Osim klasičnog prostora prodaje vozila vikendom, AutoPijacaMo (kako je službeni naziv) nudi i iznajmljivanje parkirnog mjesta, kako otvorenog tako i zatvorenog, mjesečno (ili do prodaje vozila) uz simboličnu cijenu u koju spada fizička zaštita te video nadzor kompletnog prostora.

Ljubazno osoblje i ugodni ambijent caffe bara, grilla, kladionice, autopraonice, autoagencije (prijenos vozila) ... te još mnogo sadržaja očekuje svakog posjetitelja, a na dan otvorenja ulaz za sva vozila koja su na prodaju je besplatan.

Sve informacije se mogu dobiti na broj 063 986 187 ili na mail [email protected].

hercegovina.info

 


Nema komentara

Anketa

Ustavi