RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Busovača osvojila 1. međunarodni turir u Rossdorfu

Napisano 21.08.2014. 09:42
KK Busovača

Košarkaši KK "Busovača" napravili su povijesni uspjeh, kadetska selekcija U-16 osvojila je 1. međunarodni turnir u košarci koji je organizirao BKK Rossdorf Torros iz Rosdorfa (Njemačka).

Naši košarkaši su sve svoje protivnike uvjerljivo savladali, a u finalu protiv ekipe Torros iz Njemačke ostvarili su sigurnu pobjedu od + 21 poen razlike.

Najbolji igrači naše ekipe na turniru bili su Antonio Vukadinović, Marko Čavara, Denis Milinović i Tomislav Puljić, ostali su igrali veoma dobro, a istaknut ćemo i dvije trojke najmlađih - Deana Vidovića i Marka Ćosića .

Domaćin turnira je iskazao veliko gostoprimstvo našem klubu, oduševljeni su našom igrom, ponašanjem i na tome smo im zahvalni.

Nakon osvojenog turnira, danas je ekipa bila u posjeti aerodromu u Frankfurtu koji je doista čudo . Svi su sa oduševljenjem proveli tri sata na istom.

U srijedu je posjeta kemijskoj industriji, poslije podne zabava na bazene, a u četvrtak posjeta jednom od najljepših starih gradova Njemačke - Darmstadu. Isti dan, poslijepodne, igraju se prijateljske utakmice ,a u petak nakon jutarnjeg treninga je cjelodnevno kupanje na bazenu koje će se završiti velikim Partyjem s glazbom uživo. Nakon toga slijedi oproštaj od predivnih domaćina - roditelja kod kojih su naši momci boravili.

Svi igrači su zdravi i nije se desila nikakva ozljeda. Ekspedicija polazi u subotu kući, a u nedjelju su u našoj Busovači.

grad-busovaca.com


Nema komentara

Anketa

Ustavi