RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Hrvati preplavili Milano

Napisano 16.11.2014. 12:47
Hrvati preplavili Milano

Hrvatska nogometna reprezentacija večeras igra kvalifikacijsku utakmicu za EURO 2016. protiv Italije.  Jučer su Vatreni doputovali u Milano gdje će se na legendarnom San Siru odigrati važna utakmica za obje momčadi koje do sada imaju sve tri pobjede i maksimalnih devet bodova.

Stadion je sinoć bio natopljen vodom zbog jake kiše pa se spominjala i odgoda utakmice, ali hrvatska reprezentacija uspjela je odraditi kratak trening.

Lopta se uopće ne kotrlja po ovakvom terenu, možemo igrati samo vaterpolo. Ako i u vrijeme utakmice travnjak bude u ovakvom stanju, mislim da će se utakmica odgoditi, rekao je sinoć hrvatski izbornik Niko Kovač, prenosi HRT.

Izbornik nogometne reprezentacije Italije, Antonio Conte, ima velikih problema s momčadi s koje su ispale važne karike momčadi. Prvo je Conte s popisa morao prekrižiti Juventusovog Andreu Pirla , a par dana kasnije ostao je i bez Marca Verrattija.  Konačan udarac talijanskoj reprezentaciji  zadan je jučer kad je objavljeno da utakmicu s Hrvatskom propušta Mario Balotelli i Angelo Ogbonna.

Bez obzira na izostanke, Italija je sjajna momčad, a mi dolazimo ubrati ono što svaka momčad želi, bod ili bodove. Oni 'pilaju naopako'. Naravno, nedostajat će im ključni igrači, ali Italija je uvijek favorit kad igra kod kuće, poručio je izbornik Kovač.

Mateo Kovačić, koji je oduševio u utakmici protiv Argentine, smatra kako će se utakmica odlučiti na sredini terena i da je kreativnost hrvatskih veznih igrača ta koja bi mogla biti odlučujuća.

Mislim da jesmo bolji u kreativnom smislu, na sredini terena imamo potkovanije igrače i mislim da smo bolji. Tu će biti ta prevaga i to će nam, mislim, donijeti prednost, zaključio je Kovačić.

Vatrene će bodriti brojni navijači iz Hrvatske, ali i BiH, odnosno njih oko 7 tisuća. Prvo okupljanje hrvatskih navijača bilo je još u subotu navečer, u samom središtu Milana na šetnici Corso Garibaldi. Već u nedjelju milanske ulice preplavljene su brojnim hrvatskim navijačima odjevenim u tradicionalne dresove sa simbolizirajućim hrvatskim grbom.

 

Dnevnik.ba


Nema komentara

Anketa

Ustavi