RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

HŠK Zrinjski sutra pravi najveću fotografiju u povijesti kluba

Napisano 02.10.2012. 17:30
Zrinjski vs Sarajevo

Budući da HŠK Zrinjski ove sezone ima najveću posjećenost svojih utakmica, kao jedan simboličan znak zahvalnosti svojim navijačima, prilikom utakmice Kupa sa FK Sarajevom, biti će upriličeno fotografiranje najveće grupne fotografije u povijesti HŠK Zrinjskog.

Po uzoru na najveće europske klubove, poput Real Madrida, Liverpoola, Arsenala i dr. posebnom tehnikom fotografiranja na jednome mjestu će se ovjekovječiti cijela nogometna obitelj HŠK Zrinjski: igrači na terenu, tehnički stožer i oni najbitniji: navijači.

Svaki navijač koji 03. listopada dođe na utakmicu protiv FK Sarajeva moći će se pronaći na fotografiji, pa čak i označiti na stranicama društvenih mreža.

''Tehniku gigapikselnog panoramskog fotografiranja su tek nedavno počeli koristiti najveći europski klubovi, poput Liverpoola, Real Madrida, i dr., tako da smo iznenađeni da je jedan naš klub upoznat i prati suvremena tehnološka dostignuća i prepoznaje potencijal ovakvog vida medijskog komuniciranja.

Naše iznenađenje je tim veće budući da nijedan klub iz regije se ovoga nije još uvijek dosjetio." izjavio je Marko Zeljko iz agencije „Taggium" koja će tehnički voditi cijeli projekt.

Fotografija će biti dostupna na službenim stranicama Kluba, kao i na stranicama brojnih portala koji prate rad HŠK Zrinjskog.

''Unatoč činjenici da su iz FK Sarajevo u zakašnjenju najavili dolazak svojih navijača, HŠK Zrinjski će, bez obzira na ovaj očigledan administrativni propust, organizirati neometano praćenje utakmice protivničkim navijačima, ovisno o sigurnosnoj procjeni MUP-a HNŽ.

Nećemo apelirati da se protivnički navijači vraćaju sa pola puta, kao što je to bio slučaj sa navijačima HŠK Zrinjskog u Prijedoru i Istočnom Sarajevu. Naravno, zahtijevati ćemo i očekivati isti tretman prema našim navijačima kada su u pitanju buduće gostujuće utakmice.

I ovim činom HŠK Zrinjski pokazuje da je avangarda u mnogočemu kad je u pitanju nogomet u BiH.

U suradnji sa HŠK Zrinjski, Studentski centar Mostar daruje studente ulaznicama za utakmicu osmine finala Kupa BiH između Zrinjskog i Sarajeva, koja će se odigrati sutra u 17 sati na stadionu pod Bijelim Brijegom. Svi zainteresirani studenti ulaznice mogu podići na porti starog doma SC-a. Broj ulaznica je ograničen

Pozivamo sve navijače, simpatizere i ljubitelje nogometa iz Mostara da u srijedu 03. listopada u 17.00 sati u što većem broju dođu navijati za svoj Klub i budu, kao i obično, igrač više za HŠK Zrinjski.

Pokažimo opet kako se navija i živi za svoj Klub. Neka vide da nas ima!

HŠK Zrinjski

 


Nema komentara

Anketa

Ustavi