RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Iz Mostara krenula podrška Kaubojima

Napisano 29.01.2016. 18:43

Rukometna senzacija Hrvatske, koja se zbila u srijedu protiv domaćina Poljske, izazvala je salve oduševljenja kako u Hrvatskoj, tako i diljem svijeta. Ipak, na račun Mostaraca, Igora Karačića i Marina Marića otišao je velik broj golova, kao i vrhunska pobjeda protiv reprezentacije Makedonije.

Ništa manje oduševljenja nisu izazvali ni u senzacionalnoj utakmici protiv Poljske. Ovom čudu, svi smo priznali,nitko se nije nadao.

Večeras od 21 sat, Kauboji igraju polufinalnu utakmicu protiv Španjolske i ovaj put, velik broj navijača iz Hrvatske i BiH, sasvim je siguran u pobjedu i konačnu utrku na europsko zlato koje jedino i nedostaje u bogatom rukometnom "nakitu" naših Kauboja.

Sigurni u pobjedu, u kasnim jučerašnjim satima, krenuli su i navijači iz Mostara kako bi dali podršku Kaubojima, ali ponajviše njihovim sugrađanima, a i bivšim suigračima Karačiću i Mariću.

"Nismo mogli ne otići dati podršku našem Igoru. Ovo je velika stvar, velika stvar koja se ne propušta", kazao je Dario Pušić, bivši rukometni vratar i suigrač Igora Karačića.

Odluka o odlasku, kako navodi Mario Sesar, vrlo brzo je pala. "Brzo smo se spakirali i krenuli", kazao je.

Mostarska ekipa ponijela je i prikladne majice kojima će iskazati veliki ponos na svoje sugrađane i hrvatske reprezentativce.

"Jednostavno nismo mogli propustiti idealnu priliku kako bismo dali punu i iskrenu podršku našem Igoru", kazao je Pušić za Prvi tv.

Večerašnja utakmica na rasporedu je u 21 sat. Hrvatska će, nadamo se, pobijediti Španjolsku i tako otići izravno u finale prestižnog rukometnog natjecanja.

Uz Kauboje će večeras biti i velik broj navijača iz Hrvatske, ali i Hercegovine koji su, baš kao i naši sugrađani Pušić i njegovi prijatelji, krenuli u Krakow pružiti najveću moguću podršku našim navijačima.

Vrhunska pobjeda Hrvatske izazvala je čuđenje i u svijetu, pa su tako strani mediji pisali naslove poput "Crazy Croats" i nazivajući utakmicu s Poljskom - "onim što se događa jednom u povijesti".


Nema komentara

Anketa

Ustavi