RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Još jedan Herceg-Bosanac u redovima Vatrenih!

Napisano 21.10.2014. 22:34
Marin Leovac

Marin Leovac može igrati za hrvatsku nogometnu reprezentaciju! Potvrdio je to danas HNS na službenim stranicama nakon što je Savez osigurao dopuštenje FIFA-e.

Diplomacija Hrvatskog nogometnog saveza uspješno je privela kraju pregovore s Fifom na temu Marina Leovca te će branič Rijeke biti dostupan izborniku Niki Kovaču za predstojeće akcije Hrvatske, stoji u priopćenju.

Nakon što je HNS dostavio FIFA-i potvrde iz nacionalnih saveza Austrije i BiH kako Leovac nije nastupao za njihove mlađe dobne kategorije u službenim natjecanjima, svjetska nogometna organizacija složila se kako ne vidi zapreke njegovom igranju za Hrvatsku, ako su zadovoljeni svi uobičajeni uvjeti za nastupanje za reprezentaciju.

"Drago mi je što se na pozitivan način za nas rasplela ova tema i što je Marin sada kandidat za A selekciju. Na njemu je da nastavi s dobrim igrama u dresu Rijeke, pratit ćemo ga kao što pratimo i sve ostale kandidate", poručio je izbornik Niko Kovač.

26-godišnji Leovac rođen je u Jajcu (BiH), a karijeru je započeo u Austriji gdje je igrao za Sportunion Aschbach, USV Oed/Zeillern i Austriju Beč prije nego je 2014. godine stigao u Rijeku. Nema nastupa niti za jednu nacionalnu reprezentaciju.

Index.hr


Nema komentara

Anketa

Ustavi