RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Kada mu ne možeš ništa na terenu: Zrinjski dobio kaznu za utakmicu bez incidenta

Napisano 17.10.2014. 09:53
Ultrasi

Kada mu ne možeš ništa na terenu udari ga po džepu. Kako drugačije nazvati današnju kaznu HŠK Zrinjski zbog neodgovornog ponašanja navijača na utakmici Kupa BiH NK Sloga-HŠK Zrinjski koja se igrala u Ljubuškom.

Naime disciplinska NS/FS BiH kaznila je HŠK Zrinjski sa 3500 km zbog kako se kaže neodgovornog ponašanja navijača na utakmici odigranoj u Ljubuškom.

Gledajući sve odluke koje je danas donijela disciplinska NS/FS BiH i kazne ostalim klubovima za propuste ne mogu da se ne zapitam ZAŠTO 3500 KM kazne Zrinjskom???

Osobno smo nazočili na utakmici NK Sloga-HŠK Zrinjski koja je prošla u savršenom redu. Policija i redarska služba maksimalno dobro su odradili svoj posao i utakmica je prošla bez ikakvog incidenta. Navijači Zrinjskog su upalili par baklji koje su ostale u navijačkom prostoru, i ukoliko je to razlog kazne onda se u ovoj državi ne treba nikako igrati nogomet.

Svi navijači Zrinjskog su zaprepašteni visinom kazne, kao i ljudi iz Uprave HŠK Zrinjski koje smo kontaktirali koji nemaju pojma zašto je tolika kazna klubu u utakmici koja je prošla u pravom sportskom ozračju.

Iako je u ovoj državi pisanje žalbi Sizifov posao preko ovako drastične kazne se ne smije proći i HŠK Zrinjski treba tražiti objašnjenje za visinu kazne.

Čisto da se zna evo svih ostalih kazni koje je Disciplinska komisija NS/FS BiH danas izrekla klubovima i svaki komentar je suvišan.

Hercegovina.info


Nema komentara

Anketa

Ustavi