RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Kadetkinje Judo kluba ''Vitez'' prvakinje BiH

Napisano 13.04.2010. 09:31

Veliki uspjeh mladih judaša Viteza

Proteklu subotu, u mjestu Lukavac kod Tuzle održano je državno prvenstvo u judu za kadetkinje, kadete, juniorke i juniore. Kadetkinje Judo kluba ''Vitez'' osvojile su pehar za najuspješniju ekipu na turniru. Također, Vitežani su i u juniorskoj kategoriji bili vrlo dobri.

Zlatne medalje u kategoriji kadetkinja osvojile su Slavica Pavlović (-40) i Sandra Grebenar (-63), dok se broncom okitila Sandra Barišić (-52). Zlatnu medalju za Vitez je osvojio i kadet Robert Grebenar (-50), a treći je bio Robert Stojak (-50). Slavica Pavlović (-44) bila je prvoplasirana, a Sandra Grebenar (-63) drugoplasirana u konkurenciji juniorki, dok su kod juniora srebrna odličja osvojili Robert Stojak (-55) i Ivan Stojak (-73).

Trener JK Vitez, Josip Stojak, je rekao kako ga iznimno raduje ovo veliko ostvarenje njegovih judaša, ali da nema mjesta pretjeranoj euforiji nego se nastavlja s kvalitetnim radom. Predsjednik JK Vitez, Mario Magerl ne skriva svoje zadovoljstvo i naglašava kako je ovo još jedna potvrda kvalitetnog rada ovoga, najmlađeg, ali sasvim sigurno jednog od najuspješnijih kolektiva u Vitezu i šire.


Nema komentara

Anketa

Ustavi