RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Kupres: Održano 14. kadetsko i 17. juniorsko prvenstvo Šahovskog saveza Herceg-Bosne

Napisano 27.04.2015. 10:53
14. kadetsko i 17. juniorsko prvenstvo Šahovskog saveza Herceg-Bosne

14. kadetsko i 17. juniorsko prvenstvo Šahovskog saveza Herceg-Bosne odigrano je u hotelu „Kupres“ u Kupresu 25. i 26. travanja 2015. godine.

Na prvenstvu je nastupilo 16 kadetkinja, 50 kadet, i 5 juniora iz 12 klubova. Igrao se Bergerov ili Švicarski sustav, ovisno od broja natjecatelja u skupini. Tempo igre bio je 30 minuta po igraču za cijelu partiju. Prvoplasirani u svim kategorijama dobili su pokal i postali kadetski i juniorski prvaci Šahovskog saveza Herceg-Bosne. Tri najuspješnija natjecatelja i natjecateljice u svim kategorijama dobili su diplome i medalje. Četiri prvoplasirana u svim dobnim skupinama stječu pravo igranja na državnom prvenstvu Bosne i Hercegovine koje će se održati u Neumu od 16.-19. svibnja 2015.godine.

Natjecanje je otvorio Miro Marjanović direktor natjecanja. Na svečanom zatvaranju nagrade pobjednicima uručio je Željko Bogut predsjednik Šahovskog saveza Herceg-Bosne i dopredsjednik Šahovske unije Bosne i Hercegovine. Zahvalio se svim prisutnima koji su se odazvali u velikom broju, te poželio mnogo uspjeha predstavnicima Šahovskog saveza Herceg-Bosne na državnom kadetskom i juniorskom prvenstvu Bosne i Hercegovine. Predsjednik je izrazio  nadu i očekivanja da dolaze bolji dani za šah i Šahovski savez Herceg-Bosne.


Nema komentara

Anketa

Ustavi