RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Marin Čilić u utorak stiže u Međugorje, na dočeku Mate Bulić i Thompson!

Napisano 13.09.2014. 15:32
Marin Čilić

Marin će ispred crkve sv. Jakova u Međugorju doći između 16 i 17 sati. Potom će sudjelovati u molitvi krunice, a potom i na sv. Misi. Kako doznajemo od njegova brata Vinka za tu priliku će u Međugorju biti organiziran veličanstven doček kakav i zaslužuje. Doček će biti priređen na Ćorkovu Docu od 20 sati, gdje će se sliti rijeka Marinovih štovatelja iz Hercegovine, Bosne, Dalmacije i drugih krajeva Lijepe naše, piše Brotnjo.info.

 

Na dočeku će pjevati Mate Bulić i Marko Perković Thompson

Da će doći na proslavu u Međugorje potvrdio je i sam Marko Perković Thompson, a njegovu izjavu koja je objavljena na službenoj facebook stranici objavljujemo u cijelosti:

“Da točno je, pozvao me Marin i njegova obitelj, naravno da ću se odazvati pozivu čovjeka koji se proslavio u športskim rezultatima na svjetskoj razini, a samim tim proslavio Hrvatsku i hrvatski narod. Radujem se što ću mu osobno stisnuti ruku i čestitati s iskrenom željom za još puno ovakvih rezultata koji nas Hrvate čine radosnim i ponosnim.”

Hercegovačka fešta ne bi bila fešta bez Mate Bulića koji također dolazi na doček u Međugorje.

Marin se trenutno nalazi u Nizozemskoj gdje Hrvatska protiv istoimenog domaćina igra za plasman u elitni rang Davis Cupa za 2015. godinu.

HMS

 


Nema komentara

Anketa

Ustavi