RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

NK ''Dinamo'' osvojio titulu prvaka na turniru ''Andrija Anković'' u Gabeli

Napisano 23.01.2011. 07:53
Finale turnira u Gabeli

Jučer je na stadionu Podavala u Gabeli odigrana finalna utakmica 21. memorijalnog turnira ''Andrija Anković'', u kojoj su se sastali NK ''Dinamo'' iz Zagreba i NK ''Široki Brijeg'' iz Širokog Brijega. Proteklih dana teren je natopila obilna kiša, pa su igrači imali velikih poteškoća zbog silnog blata i velike količine vode na terenu. Utakmicu je pratilo oko 800 navijača, a iz svečane lože modre je bodrio izvršni dopredsjednik NK ''Dinamo'' Zdravko Mamić.

Prvo poluvrijeme utakmice proteklo je u odmjeravanju snaga, ali i u snalaženju igrača na terenu, jer dodatna otežavajuća okolnost bio je loš teren. Ekipa Širokog Brijega dominirala je prvim poluvremenom, no nisu uspjeli postići zgoditak, pa se na predah otišlo rezultatom 0:0.

Drugo poluvrijeme pružilo je nešto kvalitetniju igru. Igrači Dinama uspijevaju složiti redove i stvarati akcije. U 61. minuti Palić postiže zgoditak za vodstvo Dinama 1:0. Do kraja utakmice nije bilo ozbiljnih prilika ni na jednoj ni na drugoj strani, pa se ovaj zgoditak pokazao presudnim i donio Dinamu titulu prvaka ovoga turnira. Zanimljivo je istaknuti da Dinamo na ovom turniru sudjeluje već 6 godina, a ovo je prvi put da osvaja titulu prvaka.

Na poluvremenu su predsjednik NK ''GOŠK'' Pero Pavlović i izvršni dopredsjednik NK ''Dinamo'' Zdravko Mamić potpisali ugovor o četverogodišnjoj suradnji, čime su potvrdili prijateljstvo i dobre odnose ova dva kluba.

Po završetku utakmice prvoplasiranoj i drugoplasiranoj ekipi dodijeljeni su pokali i proglašeni su najbolji igrači. Za najboljeg igrača turnira proglašen je Fatos Beqiuraj iz NK ''Dinamo'', dok je Mateo Roskam iz HNK ''Široki Brijeg'' proglašen igračem koji igrom najviše podsjeća na Andriju Ankovića.

Zbog loših uvijeta na terenu utakmica za treće mjesto između NK ''GOŠK'' i NK ''Split'' bit će odigrana u utorak, 25. siječnja, s početkom u 14:30 sati.

CAportal


Nema komentara

Anketa

Ustavi