RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

NOVA AFERA U DINAMU: Brat ratnog zločinca na klupi hrvatskog prvaka?

Napisano 15.08.2010. 03:57
Vahid Halilhodžić

Izvršni dopredsjednik  Dinama Zdravko Mamić i sportski direktor Zoran Mamić sastali su se s Vahidom Halilhodžićem, što je potvrdio i sam Dinamov 'gazda': Da, Zoki i ja sastali smo se s Vahidom Halilhodžićem. Razgovori su u tijeku... To je ono što vam za sada mogu potvrditi" - kazao je jučer kasno poslijepodne za Sportske novosti Zdravko Mamić.

Osim nekadašnjeg igrača mostarskog Veleža, koji je trenersko ime stekao u Francuskoj, a do SP-a vodio reprezentaciju Obale Bjelokosti, kao ozbiljna opcija posljednjih dana je spominjan i proslavljeni hrvatski nogometni stručnjak Joško Skoblar.

No Zadranin je ipak vezan ugovorom u Marseilleu što je vjerojatno nepremostiva prepreka za njegov dolazak u Maksimir.

Međutim, pitanje je kako će BBB dočekati novog trenera. Sudeći po podacima Hrvatskog Informacionog Centra, Vahidov brat Enver, jedan je od istaknutijih sudionika zločina kojeg su pripadnici Armije BiH počinili nad Hrvatima sela Doljani kod Jablanice 28. i 29. srpnja 1993.

Umjesto da Halilhodžić i ostali sudionici u ovom monstruoznom zločinu odgovaraju  za svoje postupke, pravosudni organi u BiH čitav ovaj slučaj pokušavaju zataškati.

Suskog procesa u ovom slučaju nema na vidiku niti nakon 17 godina. Umjesto toga, brat Halilhodžića postaje najozbiljniji  kandidat za trenera kluba iz Maksimira.

Dvojbeno je kako će BBB, kao i čitava hrvatska javnost, gledati na klupi Dinama osobu, čiji je brat izravno sudjelovao u zločinima protiv hrvatskog naroda

hrsvijet/hic


Nema komentara

Anketa

Ustavi