RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Otvoren kamp Košarkaške akademije Herceg Bosne

Napisano 15.07.2015. 21:18

Košarkaška akademija Herceg -Bosne s ciljem razvoja i popularizacije košarke kao i obnove zapuštenih školskih igrališta otvorila je  „Kamp košarkaške akademije Herceg Bosne Međugorje 2015.“ koji se održava u periodu  12. do 18. srpnja 2015.

Ceremoniju otvaranja  posebno su uveličali  juniorski viceprvaci svijeta Ivica Zubac i Ivan Karačić predvođeni gospodinom Antom Nazorom najtrofejnijim hrvatskim trenerom u mlađim uzrastima . U glazbenom dijelu programa  nastupio je i pjesmom dao podršku kampu sudionik eurosonga Ivan Mikulić.

Zbog  posebnog  doprinosa  razvoju  Košarkaške akademije  Herceg - Bosne, predsjednik akademije Vinko Batinić  uručio je "Počasno članstvo " fra. Marinku  Šakoti i treneru Anti Nazoru . Kamp je otvoren utakmicama najboljih mladih igrača iz svih klubova sa prostora Herceg-Bosne , podijeljenih u ekipe plavih i bijelih . Treneri ekipe bijelih  bili su Ivan Karačić i Ivan Buntić  ,dok su pobjedničku plavu ekipu  vodili Ivica Zubac i Vedran Penavić.

Treninzi Kampa će se održavati dva puta dnevno na otvorenim terenima osnovne škole u Bijakovićima i u sportskoj dvorani u Čitluku. Posjet kampu u ulozi promotora i demonstratora odazvali  su se  poznata košarkaška imena iz Herceg-Bosne. Također, pomoć u realizaciji košarkaškog programa ponudili su poznati košarkaški stručnjaci predvođeni Antom Nazorom, koji je  će mladim polaznicima kampa demonstrirati najnoviju košarkašku tehnologiju rada .

Pored košarkaškog programa u cilju sprječavanja i preveniranja različitih asocijalnih pojavnosti kod mladih,  organizirani su  različiti sadržaji duhovnog, edukacijskog, i zabavnog karaktera.


Nema komentara

Anketa

Ustavi