RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Otvorene XI. Sportske igre dragovoljaca i veterana HVO HB SBŽ-a

Napisano 29.08.2015. 21:14

Predsjednik FBiH Marinko Čavara danas je svečano otvorio XI. Sportske igre  dragovoljaca i veterana HVO HB Županije Središnja Bosna, koje se održavaju na sportskom terenu ispred hotela Tisa u Busovači.

Nakon polaganja vijenca na spomen obilježju poginulim braniteljima, nazočni su se uputili u hotel Tisa, gdje je upriličeno svečano otvaranje XI Sportskih igara.

Predsjednik UDVDR HVO HB ŽSB Drago Smoljo zahvalio se predsjedniku FBiH na pokroviteljstvu i uručio mu zahvalnicu za doprinos održavanju ove manifestacije.

Predsjednik FBiH pozdravio je nazočne i poželio sreću natjecateljima iz više općina Središnje Bosne. Također, istakao je važnost zaštite prava Hrvata, kao jednog od konstitutivnih naroda u BiH, i zaštite interesa braniteljske populacije.  Čestitao je organizatorima na uspješnoj organizaciji manifestacije koja iskazuje zajedništvo kroz sport i  snagu ove Udruge.

Na igrama se, u više sportskih disciplina, natječu ekipe iz 9 općina: Busovača, Kreševo, Fojnica, Kiseljak, Vitez, Travnik, Bugojno i Uskoplje.

Prvi.tv


Nema komentara

Anketa

Ustavi