RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Počinje humanitarni Streetball turnir - Čitluk 2012.

Napisano 04.07.2012. 10:21

Čitluk

Počinje humanitarni Streetball turnir - Čitluk  2012.

Nedavno je održana i donatorska večer u čiju se akciju velikodušno uključio i poznati Brotnjak, kralj dijaspore Mate Bulić

U nedjelju, 7. srpnja, u Čitluku će se održati prvi ovogodišnji Streetball turnir - „Čitluk 2012.“, kojeg priprema skupina mladih čitlučkih zaljubljenika u košarku, predvođenih poznatim košarkašem Brotnja Nikolom Leskom.

Prema njegovim riječima, zanimanje za turnir među igračima i navijačima vrlo je veliko, jer su za četiri najbolje ekipe pripremili bogate nagrade te stoga što će turnir imati i humanitarni karakter. Sav prihod od tombole će u cijelosti će biti namijenjen kao pomoć za liječenje teško bolesnom Marinu Turudiću (1994.) iz Služnja, kojemu je potrebna žurna transplantacija bubrega.

Župni ured Krista Kralja Čitluk pokrenuo je humanitarnu akciju prikupljanja sredstava za liječenje u koju su se uključili svi župljani, a poglavito mještani Marinova rodnog Služnja. U tu svrhu nedavno je u hotelu Brotnjo održana i donatorska večer a u akciju se uključio i poznati kralj dijaspore Brotnjak Mate Bulić.

Svi svojim hvale vrijednim primjerom još jednom na najbolji način potvrđuju kako Brotnjaci imaju veliko srce.

| VL | HB.org |


Nema komentara

Anketa

Ustavi