RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Poruka: Baklje su "zbuksane" ispod istočne tribine, ulaz F, 3 red, sjedalo 24 - spremni za prekid

Napisano 18.06.2016. 08:16

Nakon što je utakmicu Hrvatske i Češke obilježio huliganski ispad skupine hrvatskih navijača koji su u 86. minuti pobacali baklje na travnjak želeći isprovocirati prekid dvoboja, doznajemo kako je plan o prekidu same utakmice bio ranije pomno isplaniran.

"Baklje su zbuksane, ispod istočne tribine, ulaz F, 3 red, sjedalo 24.. Spremni za prekid :)", navedeno je na facebook profilu stanovitog Ivana Petrišića nekoliko sati prije početka utakmice.

Kako je za Prvi.tv kazao jedan od svjedoka na tribinama, huligani su na stadion unijeli strašan nemir.

"Nije ih bilo puno možda 10 do 15 ali su unijeli strašan nemir u onu ljepotu od navijanja! Jedan naš čovjek je jednog tukao do iznemoglosti. Strašno! Oni imaju cilj izbaciti Hrvatsku i ako im nije uspjelo sada uspjet će sljedeći put, to se jednostavno ne može spriječiti. Oko 15 ljudi terorizira 15 000 osoba, to zakon treba riješiti, prije prvenstva ih smjestit u zatvor, a kada završi prvenstvo pustiti ih i tako doživotno, kao u Engleskoj!", kazao je jedan od svjedoka na tribinama, navijač koji se inače iz Mostara zaputio na Europsko prvenstvo u Francuskoj kako bi podržao hrvatsku reprezentaciju.


Ispiši
Ocijeni: 2.2
15028 pregleda

Nema komentara

Anketa

Ustavi