RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Poskoci u Tomislavgradu osvojili čak 20 medalja

Napisano 13.04.2015. 11:34

Završio je još jedan „TOMISLAV OPEN“ na kojem je nastupilo 197 natjecatelja iz 18 klubova. Ove godine su, kako prenosi Hrvatski Medijski Servis, nastupili mladi taekwondoaši iz Slovačke, Slovenije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine koji su se natjecali u konkurenciji vrtićanaca, mlađih kadeta i starijih kadeta u muškim i ženskim kategorijama.

Posuške „Poskoke“ je predstavljalo 33 natjecatelja ( 12 vrtićanaca, 14 mlađih kadeta i 7 kadeta) koji su se izborili za 20 medalja od kojih su 4 zlatne, 11 srebrnih i 7 brončanih.

Josip Mandurić je proglašen najboljim vrtićancem i za to dobio pehar. U ukupnom poretku muških vrtićanaca “Poskoci” su osvojili pehar za prvo mjesto a mlađi kadeti su osvojili pehar za drugo mjesto.

Zlatne medalje su osvojili Josip Mandurić, Lukas Čale, Franka Sabljo i Karlo Topić.

Srebrne su osvojili Luka Kraljević, Doinik Jukić, Patrik Marić, Klara Grubišić, Filipa Bašić, Josip Miličević, Slavo Jukić, Patrik Tokić i Petar Tomić a brončane Blago Bago, Stipe Bešlić, Ljubica Ramljak, Antea Kraljević, Matej Bešlić, Marko Đerek i Sara Grubišić.

“Poskoke” su vodili treneri Antonio Jažo, Danijel Boban i Petar Boban uz veliku pomoć Mihaele Senjak, Lucije Bašić, Ivone Galić, Marina Begića, Ilije Bašića i roditelja.

Ovo je za nas bio jedan prijateljski turnir koji smo iskoristili za nastup naših natjecatelja koji imaju malo iskustva u natjecanju ili im je ovo čak prvi nastup. Konkurencija je bila jaka i naši natjecatelji su imali odličan nastup na kojem su pokazali napredak u znanju i sposobnosti ali i veliku hrabrost, ostaje jedino gorak okus zbog 11 izgubljenih finala. Do ljetne pauze nas očekuju još nastupi u Hrvatskoj, Sloveniji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini, kazao je Petar Boban, trener, “Poskoka”. On je čestitao svim Posušanima koji su nastupili i zahvalio se onima koji su navijali, pomagali i sponzorirali ovo natjecanje.

HMS


Nema komentara

Anketa

Ustavi