RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Proglasili ga izdajicom: Veliki bosanski talent želi igrati za Vatrene?!

Napisano 21.12.2014. 17:10
Proglasili ga izdajicom: Veliki bosanski talent želi igrati za Vatrene?!

Hajduk ima svog Halilovića! Splićani su nastavili s dovođenjem mladih igrača, nakon 19-godišnjeg Josipa Juranovića, na Poljud stiže 17-godišnji Belmin Halilović.

"Kontaktirali su me ljudi iz Splita i pitali da li želim preći u Hajduk. Naravno, pristao sam i odlazim u Split. Vjerojatno ću potpisati predugovor, a profesionalni ugovor me čeka kad napunim 18 godina. Ostaje žal jer napuštam svoje suigrače, ali tako je u nogometu", izjavio je 195 cm visoki Halilović koji igra na poziciji stopera.

Na Poljud stiže iz Olimpica, kluba iz Sarajeva, dosad je bio član U17 reprezentacije BiH, a dobio je i poziv za U21 reprezentaciju.

"Nakon što je stigao poziv iz Hajduka, pozvan sam i u reprezentaciju BiH. Volim svoju zemlju, ali imam sve manju želje igrati za nju. Kod nas igra novac, a ne igrači. Uskoro ću dobiti putovnicu Republike Hrvatske...", donosi zanimljivu Halilovićevu izjavu portal Klix.ba, što je bilo dovoljno nekima da preko društvenih mreža maloljetnog nogometaša nazovu "ustašom" i "izdajicom bosanskog roda".

Sportski.net


Nema komentara

Anketa

Ustavi