RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Široki Brijeg jesenji prvak, hercegovački derbi bez pobjednika

Napisano 22.11.2014. 17:17

Pred blizu 6000 gledatelja na stadionu Pod Bijelim Brijegom odigran je hercegovački nogometni derbi ali ujedno i derbi 15. kola Premijer lige BiH između HŠK Zrinjski Mostar i NK Široki Brijeg.

Prvo poluvrijeme nije ponudilo nikakvih velikih uzbuđenja osim jednog dobrog pokušaja Wagnera glavom i penala za domaće kad je Antonio Soldo u 13. minuti obranio udarac s bijele točke Stevi Nikoliću. Lagana premoć i inicijativa na terenu pripala je domaćim igračima.

Drugo poluvrijeme ne donosi puno drukčiju sliku na travnjaku, i jedni i drugi su imali nekakve polušanse ali bez prave završnice. A onda u 63. minuti Nikolić dolazi u idealnu šansu pred vratima Širokog ali pouzdani širokobriješki stoper Slavko Brekalo odnosi mu loptu i rješava opasnu situaciju pred svojim vratima. Još jedna dobra prilika dogodila se u 80. minuti kad je golman Širokog Antonio Soldo fantastično reagirao na udarac Zvonimira Blaića i tako obranio čisti zicer svojem bivšem suigraču koji ovu sezonu nastupa u dresu Zrinjskog. Deset minuta kasnije Peko je učinio sve i uposlio Gorana Zakarića kojem je golman domaćih Ratko Dujković skinuo također čisti zicer.

Derbi je protekao u odličnoj atmosferi u fer i korektnom navijanju Ultrasa i Škripara.

 

ABC portal

 


Nema komentara

Anketa

Ustavi