RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

ŠIROKI OBRANIO NASLOV PRVAKA

Napisano 20.05.2010. 02:28

Ekipa Širokog pobijedila je i u trećoj utakmici finalne serije košarkaškog prvenstva BiH Igokeu, te tako odbranila naslov prvaka BiH.

Košarkaši momčadi sa Pecare bez poraza su u finalnoj seriji svladali Igokeu i tako došli do novog naslova prvaka Bosne i Hercegovine. Široki je samo potvrdio da im u ovom trenutku nema ravnih u državi.

Domaći su košarkaši vodili većim dijelom susreta, a Igoea je povela samo na samom početku meča (2:0). Međutim, to je bilo sve od Aleksandrovčana u ovoj utakmici. Izabranici trenera Ivana Velića apsolutno su dominirali i večerašnjom utakmicom, iako je Igokea bila nešto bolja nego u drugom susretu u Aleksandrovcu.

Na poluvremenu su domaći košarkaši imali prednost od šest poena (41:35), ali u nastavku je ta prednost iz minute u minutu samo povećavana, do konačnih 83:68 i veliko slavlje u dvorani na Pecari.

"Iza nas je velika sezona"

Na press konferenciji nakon posljednjeg meča u ovogodišnjoj finalnoj seriji prisustvovao je samo trener domaće ekipe Ivan Velić, dok je njegov kolega Karalić odmah po porazu napustio dvoranu.

“Hvala igračima i upravi što su napravili ovakav rezultat.”, odoševljeno je rekao Velić. “Moramo biti ponosni na momke i ljude koji vode ovaj klub, jer ovakve rezultate postići je čudo. Igrači su tri dana u slavljeničkoj atmosferi i to su na najljepši način završili. Hvala navijačima i hvala mojim Livnjacima koji su me došli podržati. 2:0 u polufinalu i 3:0 u finalu, odnosno serijom 5:0 osvojiti prvenstvo, mislim da nitko nije uspio. Iza nas je velika sezona.”

Široki TT Kabeli – Igokea 83:68
(23:18, 18:17, 27:22, 15:11)

ŠIROKI BRIJEG – Dvorana Pecara. Gledatelja: 4.500. Suci: Obradović, Zurapović, Babić.

ŠIROKI: Štemberger 13, Planinić 2, Čolak 5, Mileković 3, Naletilić 8, Sirišćević, Ramljak, Špralja 3, Puljko 6, Longin 9, Mason 9, Grgat 25. Trener: Ivan Velić.
IGOKEA: Butler 6, Janjušević 10, Bocka 6, Đurković 8, Zujović, Komatina 6, Popović, Đikanović 12, Fekete, Đerasimović 7, Blanchard 6, Massie 7. Trener: Drago Karalić.

(sportsport.ba)

 

FOTO: Marko Karačić


Nema komentara

Anketa

Ustavi