RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Široki protiv Cibone večeras u 20:15 na Pecari!

Napisano 23.12.2009. 18:02

Prije par dana je u Širokom Brijegu gostovao Partizan ( u jednoj čudnoj utakmici igrači Širokog su se dobro držali prvo poluvrijeme ali u drugom su zakazali te su izabranici Duška Vujoševića zasluženo slavili) a večeras je na redu još jedan Europski klub - Cibona iz Zagreba. Cibona koja ima financijskih problema ali u kojoj igrači daju sve od sebe i za sada su na vodećoj poziciji u NLB ligi a imaju šanse proći dalje i u Euroligi. Cibona kao Cibona je uvijek bila mamac za gledatelje na Pecari, ne sumnjamo da će i ovaj put dvorana biti puna te se nadamo da će Široki uspjeti odigrati bolje nego sa Partizanom ili bar ponoviti igru kao u nekim dionicama te utakmice i svojim navijačima priuštiti najljepši dar pred Blagdane. Utakmica se igra u veceras u GSD Pecara.

"Malo smo još pod dojmom visokog poraza od Partizana. Drugo poluvrijeme nije štimalo i ispalo je kako je ispalo. Svjesni smo da je u dvoboju s Partizanom poraz naša realnost. No, s Cibonom imamom puno više prostora za igru. S Partizanom smo imali puno problema pod košem, ali i s agresivnom vanjskom linijom. Cibona unatoč svojim unutarnjim problemima igra dobro, posebice napadački. No, obrambeno ne pokazuju agresivnost kao Partizan i tu vidim našu šansu," - kaže kapetan Širokog Eroneta Šime Špralja i nada se povoljnom raspletu na Pecari:

"Važno je samo da ostanemo u igri prvo poluvrijeme. Bude li tako, dat ćemo sve od sebe da izdržimo do kraja, da pokušamo iznenaditi Cibonu. Vjerujem i u pomoć s tribina. Svaka čast našim navijačima. Ako su po onakvom vremenu napunili dvoranu protiv Partizana, ne sumnjam da će opet biti uz nas."

Oni koji nisu u mogućnosti doći na Pecaru, rezultate mogu aktivno pratiti na službenoj stranici NLB lige: http://www.adriaticbasket.info/w2/main.php

Utakmica počinje u 20:15.



Nema komentara

Anketa

Ustavi