RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Skijališe na Risovcu vratilo stari sjaj, puno snijega i skijaša

Napisano 27.01.2015. 12:08
Skijališe na Risovcu vratilo stari sjaj, puno snijega i skijaša

Vikend iza nas na Blidinju kao da je vratio onaj stari skijaški sjaj. Naime, vremenski uvjeti koji su se napokon osmjehnuli za sve ljubitelje rekreativnog skijanja, donijeli su na Blidinju atmosferu kakva se dugo iščekivala.

Nakon prošlogodišnje katastrofalne sezone ova je krenula u potpuno drugačijem pravcu. Na samom ulasku u ski centar pun parking vozila registracijskih oznaka Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

Naravno, drago nam je da smo i ovo dočekali, posebno što su posljednji dani bili puni iščekivanja i pogleda u nebo, s obzirom da staza nije bila u potpunosti spremna za prvi dio siječnja. Kupujemo karte, po nešto nižim cijenama nego prošlih godina što je zasigurno za svaku pohvalu, te nakon dugo vremena idemo prema vrhu. A na vrhu odmah smo ostali pozitivno iznenađeni, staza kakvu smo posljednji put imali prije dvije godine. Snijeg koji je padao zadnja dva dana stvorio je idealne uvjete, a pravovremenom reakcijom djelatnika ski centra, cijela staza bila je vrhunski pripremljena, piše Blidinje.net

Sve u svemu, jedan jako dobar vikend, a ono što slijedi u narednim tjednima vjerujemo da će potvrditi sve ovo navedeno. Meteorolozi su najavili hladnije vrijeme s vjerojatnim dodatnim padalinama, što će biti dovoljno za još nekoliko vrhunskih skijaških vikenda.


Nema komentara

Anketa

Ustavi