RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Uz Vatrene u Kijevu i navijači iz BiH

Napisano 09.10.2017. 23:40

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju u Kijevu čeka dan odluke gdje će morati dati sve od sebe želi li ostati u igri za plasman na Svjetsko prvenstvo u Rusiji, prenosi HRT.

Očekivani hrvatski sastav: Subašić - Vrsaljko Lovren Mitrović Vida - Rakitić Badelj Modrić Rog Perišić - Mandžukić

Na Olimpijskom stadionu u Kijevu, koji prima 70.000 gledatelja, očekuje se oko 800 hrvatskih navijača, među njima su i navijači iz BiH.

Nakon remija s Finskom došlo je do promjene izbornika i umjesto Ante Čačića na kormilo reprezentacije došao je Zlatko Dalić. Od njega se naravno ne može očekivati da napravi čuda u dva dana, tako da će današnji uspjeh ovisiti isključivo o igračima.

Nemamo previše prostora za velike taktičke promjene, međutim nekim igračima ćemo dati druge pozicije u momčadi, najavio je Dalić.

Nakon do sada odigranih susreta posljednjeg kola u drugom skupinama sve je izglednije da Hrvatskoj neće biti dovoljan bod. 'Vatrenima' naime prijeti posljednje mjesto na ljestvici drugoplasiranih reprezentacija i ono ne vodi u dodatne kvalifikacije zbog čega će morati u Kijevu juriti po tri boda. Pobjeda treba i Ukrajincima ako žele produžiti nadu u plasman na World Cup.

S bodom imamo nekakve matematičke izglede, ali ako ćemo tako gledati izgubit ćemo sve. Moramo pobijediti i došli smo po tri boda.


Nema komentara

Anketa

Ustavi