RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Večeras biti ili ne biti za rukometaše Zrinjskog

Napisano 14.05.2010. 11:39
HMRK Zrinjski

Pred našim rukometašima je posljednje 22. kolo i utakmica sezone

Rukometaši su stigli do samog kraja sezone. Sljedeći vikend na rasporedu su utakmice posljednjeg, 22. kola, u kojem naši rukometaši na svom parketu dočekuju momčad RK Gradačac.

Svi se sjećamo, nekako u isto vrijeme, samo prošle godine, Plemići su igrali u posljednjem kolu Prve lige utakmicu sezone protiv sarajevskog Željezničara, u fantastičnoj atmosferi u dvorani, kada su upisali pobijedu vrijednu povrataka u Premier ligu.

Ove sezone postavljen je cilj da se izbori ostanak u elitnom rangu natjecanja, što se, ruku na srce moglo i ranije osigurati, ali što je tu je, pred našim momcima je ponovno utakmica sezone u kojoj pobjeda protiv izravnog konkurenta osigurava ostanak, dok sve ostalo odgovara gostima jer trenutačno imaju dva boda više.

Iz kluba pozivaju sve ljubitelje rukometa kao i Ultrase da dođu i pomognu našim momcima u ovoj utakmici kao i mnogo puta do sada te će za Ultrase će biti osigurane besplatne ulaznice.

Svi detalji oko ovoga i svega ostalog ljudi iz kluba iznjeti će u javnost na tiskovnoj konferenciji koja će se održati u srijedu 12. siječnja u prostorijama kluba sa početkom u 12 sati, a ovom prigodom pozivamo sve predstavnike medija da nazoče istoj.

Utakmica HMRK Zrinjski - RK Gradačac igra se u petak 14. svibnja u dvorani Bijeli Brijeg sa početkom u 19 sati.

zrinjski.info


Nema komentara

Anketa

Ustavi