RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Zrinjski nadigrao Slaviju, nesvakidašnji detalj na utakmici

Napisano 15.08.2010. 03:09
Helikopter na tekmi

HŠK Zrinjski je večeras sasvim zasluženo pobijedio FK Slaviju rezultatom 4:2 i tako potvrdio najave trenera Jovića o uspješnom predstavljanju ove ekipe domaćoj publici. Prava je šteta što utakmici nije prisustvovalo više od oko 1000 nazočnih, jer večeras se imalo što za vidjeti.

Osim šest pogodaka vidjeli smo još mnoštvo lijepih akcija, te dvije pogođene prečke. Trener Jović na teren je poslao slijedeću ekipu: Melher, Rizvanović, Ivanković, Šunjić, Džidić, Stjepanović, Sušić, Žižovićm, Selimović, Salčinović i Lendrić.

Utakmica je počela ispitivanjem snaga i prvu priliku imali su Plemići u 8. minuti preko Selimovića. Nakon toga imali su i gosti pokušaj, ali rezultat se nije mijenjao. Zrinjski je nošen pjesmom svojih navijača bio puno konkretniji, ali tu nadmoć naši nogometaši nisu uspijevali pretvoriti u pogodak. U jeku napada Zrinjskog poveli su gosti i to nakon udarca iz kuta kada je Popović bio najprisebniji te svladao Melhera za radost gostiju.

Nakon primljenog pogotka gledali smo još agresivniji Zrinjski, ali se rezultat nije mijenjao usprkos brojnim pokušajima. Nesvakidašnji događaj desio se u 31 minuti kada je na travnjak sletio vojni helikopter Republike hrvatske koji je došao po pacijenta kliničke bolnice Mostar koga je trebalo hitno prebaciti za Zagrebačku bolnicu. Nakon nekoliko minuta stanke utakmica se nastavila, a ubrzo nakon toga vidjeli smo poravnanje.

zrinjski.info


Nema komentara

Anketa

Ustavi