RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Zrinjski novi prvak BiH!

Napisano 07.05.2016. 22:04

Zrinjski je uvjerljivom pobjedom stigao do četvrtog naslova prvaka BiH. Utakmica je počela spornim detaljem. Rizvanović je u trećoj minuti pogodio mrežu Zrinjskog, ali je pogodak poništen zbog nepostojećeg zaleđa.

Zrinjski je do važnog pogotka protiv Mladosti stigao u 19. minuti, a pogodio je Jasmin Mešanović kojeg je s lijeve strane oslično uposlio Filipović. U nastavku je poluvremena Mladost imala dvije sjajne prilike, ali je fantastični Karačić spasio svoju momčad. U 25. je minuti Rizvanović išao sam na Kračića, ali je golman Zrinjskog skinuo udarac, akcija se ponovila još jednom, a potom je Dilaver pucao na prazan gol, ali su gosti skinuli sa same crte. Briljirao je Karačić i u 44. minuti kada je nogom skinuo Šišićev pokušaj sa sedam metara.

Do potvrde pobjede Zrinjski je stigao u 67. minuti kada im je dosuđen jedanaesterac nakon što je Nemanja Bilbija srušen u kaznenom prostoru. Loptu je uzeo Jasmin Mešanović koji je Hadžića poslao u jednu stranu i tako postigao svoj drugi pogodak u velikoj pobjedi plemića. Upravo je Bilbija postigao treći pogodak za Zrinjski, a bilo je to u 75. minuti igre.


Nema komentara

Anketa

Ustavi