RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Dragan Galić iz Viteza debelo "u lovi" na Svjetskom prvenstvu u pokeru

Napisano 23.07.2010. 13:36

DRAGAN GALIĆ je preživio i dan 5 Svjetskog prvenstva u pokeru (WSOP) koje se održava u Las Vegasu. Hrvatski pokeraš rodom iz Viteza sada je već debelo "u lovi" pošto je od impresivnih 7.319 igrača, koji su krenuli u najprestižniji turnir na svijetu, ostao među posljednjih 206. Galić je trenutačno 95. sa 890 tisuća čipova što ga svrstava negdje u zlatnu sredinu iako je prosječni broj čipova uoči početka dana 6 natjecanja ipak nešto veći. Kada ponovno krene akcija blindovi će biti, sada već velikih 10 i 20 tisuća, uz ante od 3 tisuće.

Galić već sada uzeo 50 tisuća dolara

Hrvatski je igrač već sada zaradio minimalno 48 tisuća dolara od impresivnog nagradnog fonda koji iznosi čak 68 milijuna. No za ozbiljniju nagradu potrebno će biti preživjeti još neko vrijeme. Podsjećamo, pobjedniku ide gotovo nevjerojatnih 9 milijuna dolara, dok će drugoplasirani uzeti 5,5 milijuna. Posljednji koji se plasira na finalni stol sa 41. Svjetskog prvenstva u pokeru otići će bogatiji za 811 tisuća.

Johnny Chan odličan 10., kraj za Nguyena


Od preostaih 206 igrača sigurno treba istaknuti dvostrukog svjetskog prvaka Johnnyja Chana. Legenda svjetskog pokera trenutačno zauzima 10. mjesto po broju čipova sa nešto više od 2.5 milijuna i s pravom se smatra najvećim favoritom za osvajanje nove narukvice. Dan 5 bio je koban za još jednog prvaka koji je ove godine daleko dogurao. Scotty Nguyen je ispao na 209. mjestu usput "keširavši" oko 50 tisuća dolara.

Nguyen je u svoju posljednju ruku ušao sa A, J u piku s kojima je odigrao "all in" od otprilike 310 tisuća. Na njegovu žalost, Matt Wissing je imao "kauboje" (K, K), a board Scottyju nije bio od pomoći. Q, 7, 3, 10, J značili su kraj za njega.

U dan 6 kao prvoplasirani će ući Kanađanin Evan Lamprea sa 3.6 milijuna čipova, drugi je Nijemac Michael Skender sa samo 40 tisuća manje, a treći je Amerikanac Joseph Cheong sa 3,3 milijuna.

 

Vitez.info |HB.org| Marko Petrak/index.hr


Nema komentara

Anketa

Ustavi