|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 20 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Robbie MO
|
Naslov: Još 4 godine Trojke? Postano: 18 kol 2025, 19:08 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 83552 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Smjena Dodika s pozicije Predsjednika RS i zabrana obavljanja direktnih političkih funkcija je nešto s čime će se Trojka najviše hvaliti.
Nema sumnje da će Konaković izgraditi čitav show oko prezentacije tog rezultata.
Čini se da bi moglo biti dovoljno za sličan rezultat kao 2022, a onda HDZ opet u poziciji da bira s kime će.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Još 4 godine Trojke? Postano: 18 kol 2025, 19:17 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 43232 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Nije bošnjačko biračko tijelo toliko političko pismeno da to bude presudno. Trojka će dobiti nešto dodatnih glasova na osnovu te zasluge, za ostalo će se pobrinuti hambasade.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
Tomba17
|
Naslov: Re: Još 4 godine Trojke? Postano: 18 kol 2025, 19:19 |
|
|
Ne isključuj otvorenu vassunitsku koaliciju, ima do tada mnogo stvarnih kriza za protektorat - posebno ekonomske naravi - a još više, najčešće izmišljenih takijaških, glede tzv. “države”.
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, vec je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
|
|
Vrh |
|
 |
Banya
|
Naslov: Re: Još 4 godine Trojke? Postano: 18 kol 2025, 19:29 |
|
Pridružen/a: 14 ruj 2024, 20:58 Postovi: 2715 Lokacija: Hrvatinićev grad
|
Robbie MO je napisao/la: Smjena Dodika s pozicije Predsjednika RS i zabrana obavljanja direktnih političkih funkcija je nešto s čime će se Trojka najviše hvaliti.
Nema sumnje da će Konaković izgraditi čitav show oko prezentacije tog rezultata.
Čini se da bi moglo biti dovoljno za sličan rezultat kao 2022, a onda HDZ opet u poziciji da bira s kime će. Kako je ovo zasluga Trojke?
_________________ ...and these villages of yours...
ut Vlachus non imperet!
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Još 4 godine Trojke? Postano: 18 kol 2025, 20:30 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 83552 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Banya je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Smjena Dodika s pozicije Predsjednika RS i zabrana obavljanja direktnih političkih funkcija je nešto s čime će se Trojka najviše hvaliti.
Čini se da bi moglo biti dovoljno za sličan rezultat kao 2022, a onda HDZ opet u poziciji da bira s kime će. Kako je ovo zasluga Trojke? Pa jer je za vrijeme njihove vladavine. Sve što se desi pripisuje se vladi, jer nema nezavisnih institucija.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
Vrh |
|
 |
burpee
|
Naslov: Re: Još 4 godine Trojke? Postano: 18 kol 2025, 21:11 |
|
|
pravi je trenutak za trojku da ispuni obećanje o Izbornom zakonu....!
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Još 4 godine Trojke? Postano: 18 kol 2025, 21:16 |
|
|
Trojka bezveze, ali i SDA je bezveze, neka naši prijatelji Bošnjaci sebi izaberu.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1298 of 2558 - 50.74%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Bošnjak...007
|
Naslov: Re: Još 4 godine Trojke? Postano: 18 kol 2025, 21:26 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Još 4 godine Trojke? Postano: 18 kol 2025, 21:27 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 43232 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Dok oni biraju Komšića mi trebamo preferirati opciju koja osvoji manju podršku Bošnjaka, dakle Trojku.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
Tomba17
|
Naslov: Re: Još 4 godine Trojke? Postano: 18 kol 2025, 21:44 |
|
|
Što bi itkog preferirali?
Razlog: pojednako takijaju i tekbiraju.
Naša stvar, i ništa drugo.
A njihova stvar je samo njihova i nije naša.
Ništa bezalternativno, nema toga.
Sami su. Tako neka ostane.
Nema putuju u njihovu zemlju sreće. Usrećiti će se.
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, vec je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
|
|
Vrh |
|
 |
Hagresor 2.0
|
Naslov: Re: Još 4 godine Trojke? Postano: 18 kol 2025, 21:50 |
|
|
Pitanje koje se meni nameće od samog početka je samo jedno. Zašto bilo kakav ulazak u vlast s bilo kojom muslimanskom opcijom? Tehnički budžet, svatko sebi i sve pet. Umjesto natezanja od nemila do nedraga iz ciklusa u ciklus. I budali bi dosad jasno da nema smisla.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Još 4 godine Trojke? Postano: 18 kol 2025, 23:13 |
|
|
Hagresor 2.0 je napisao/la: Pitanje koje se meni nameće od samog početka je samo jedno. Zašto bilo kakav ulazak u vlast s bilo kojom muslimanskom opcijom? Tehnički budžet, svatko sebi i sve pet. Umjesto natezanja od nemila do nedraga iz ciklusa u ciklus. I budali bi dosad jasno da nema smisla. Svake godine mi Hrvati možemo raspustiti parlament i nove izbore u Federaciji, dok Bošnjaci to ne mogu. Zakasni se s budžetom (ili ministarstvo financija zakasni, ili se sruši sa oporbom parlamentarna većina u samo jednom od dva doma i zbog tog se zakasni s budžetom), i Predsjednik Federacije (uvijek Hrvat) ima ovlast da raspusti oba doma ako hoće. Ta ovlast se aktivira u slučaju nedonošenja budžeta, a mi ju koristimo kao disciplinsku mjeru za one koji ne izvršavaju potpisano. To u ovom mandatu ne radimo jer eto, da se ispoštuje do kraja dogovor s Amerikancima da će Trojka na vlast.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Još 4 godine Trojke? Postano: 18 kol 2025, 23:17 |
|
|
Veliko je pitanje kako bi SDA izdržala 8 godina oporbe. Posebno 8 godina u komadu.
U takvoj situaciji HDZ nikad nije bio.
Jedini primjer je SDS. Ta stranka se nakon godina izbivanja iz vlasti pretvorila u radodajku.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Još 4 godine Trojke? Postano: 18 kol 2025, 23:23 |
|
|
Vrijeme je da se naprave ankete da znamo s čime raspolažemo. Možda je Trojka osvojila par bodova, a možda su i na vrhuncu popularnosti. Tko to zna. HDZ treba sam platiti agenciju i anektirati Bošnjake i pitati za koga će glasati, i ne objaviti rezultate, samo interno. 
|
|
Vrh |
|
 |
Hagresor 2.0
|
Naslov: Re: Još 4 godine Trojke? Postano: 18 kol 2025, 23:34 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Hagresor 2.0 je napisao/la: Pitanje koje se meni nameće od samog početka je samo jedno. Zašto bilo kakav ulazak u vlast s bilo kojom muslimanskom opcijom? Tehnički budžet, svatko sebi i sve pet. Umjesto natezanja od nemila do nedraga iz ciklusa u ciklus. I budali bi dosad jasno da nema smisla. Svake godine mi Hrvati možemo raspustiti parlament i nove izbore u Federaciji, dok Bošnjaci to ne mogu. Zakasni se s budžetom (ili ministarstvo financija zakasni, ili se sruši sa oporbom parlamentarna većina u samo jednom od dva doma i zbog tog se zakasni s budžetom), i Predsjednik Federacije (uvijek Hrvat) ima ovlast da raspusti oba doma ako hoće. Ta ovlast se aktivira u slučaju nedonošenja budžeta, a mi ju koristimo kao disciplinsku mjeru za one koji ne izvršavaju potpisano. To u ovom mandatu ne radimo jer eto, da se ispoštuje do kraja dogovor s Amerikancima da će Trojka na vlast. Upravo si poduže opisao ono što sam ja sažeo u “natezanje od nemila do nedraga” bez obzira o kojoj muslimanskoj opciji se radilo. Stoga se postavlja pitanje zbog čega ulaziti u bilo kakve besmislene “koalicije”? Tehnička vlada na papiru i svako sebi.
|
|
Vrh |
|
 |
Hagresor 2.0
|
Naslov: Re: Još 4 godine Trojke? Postano: 18 kol 2025, 23:44 |
|
|
Moram se malo nadopuniti. Tehničku vladu i tehnički budžet predlažem samo za federaciju. Na “državnoj razini” ne bi uspostavljao vlast nikako. Zadnjih godina ne funkcionira uopće i to se nije pokazalo kao nikakav značajniji problem.
|
|
Vrh |
|
 |
Perun_Velež
|
Naslov: Re: Još 4 godine Trojke? Postano: 18 kol 2025, 23:46 |
|
|
Hagresor 2.0 je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Svake godine mi Hrvati možemo raspustiti parlament i nove izbore u Federaciji, dok Bošnjaci to ne mogu.
Zakasni se s budžetom (ili ministarstvo financija zakasni, ili se sruši sa oporbom parlamentarna većina u samo jednom od dva doma i zbog tog se zakasni s budžetom), i Predsjednik Federacije (uvijek Hrvat) ima ovlast da raspusti oba doma ako hoće.
Ta ovlast se aktivira u slučaju nedonošenja budžeta, a mi ju koristimo kao disciplinsku mjeru za one koji ne izvršavaju potpisano.
To u ovom mandatu ne radimo jer eto, da se ispoštuje do kraja dogovor s Amerikancima da će Trojka na vlast.
Upravo si poduže opisao ono što sam ja sažeo u “natezanje od nemila do nedraga” bez obzira o kojoj muslimanskoj opciji se radilo. Stoga se postavlja pitanje zbog čega ulaziti u bilo kakve besmislene “koalicije”? Tehnička vlada na papiru i svako sebi. To bi imalo smisla, ako bi kantoni imali veće nadležnosti. Ono što je nužno na Federalni nivo, a kantoni da imaju veću fiskalnu i poreznu autonomiju, da recimo jedna Tuzla ne mora radit i gradit Kasabu 
|
|
Vrh |
|
 |
alh84001
|
Naslov: Re: Još 4 godine Trojke? Postano: 19 kol 2025, 00:19 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: HDZ treba sam platiti agenciju i anektirati Bošnjake Freudian slip 
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Još 4 godine Trojke? Postano: 19 kol 2025, 00:33 |
|
|
alh84001 je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: HDZ treba sam platiti agenciju i anektirati Bošnjake Freudian slip  
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Još 4 godine Trojke? Postano: 19 kol 2025, 00:37 |
|
|
Reuf i Jahja ništa ne komentiraju, iz nekog razloga su na aparatima ?
|
|
Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 20 post(ov)a ] |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|