|
|
Stranica: 4/4.
|
[ 100 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
potocnj
|
Naslov: Re: Musin sin napo’ Avdu Postano: 20 kol 2025, 18:22 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 12:39 Postovi: 5771 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Ako bi bilo između toga da hrvat razmišlja da li da ostane u Sarajevu ili da ide u Munchen ja bi rekao bolje idi u Munchen.
Kao hrvat u Sarajevu nama politički ništa ne pridonosi, a za sebe pravi veliki potencijalni problem.
Mislim da se mnogi zavaravaju oko BiH i njenog potencijala da bukne, a tada ne želiš biti u manjini, vjeruj mi.
_________________ Što možemo izgubiti ako izgubimo BiH? Vlastiti entitet kojeg nemamo? Mjesto u Predsjedništvu koje nemamo? Poduzeće za plin koje nemamo?
|
|
Vrh |
|
 |
zalutala
|
Naslov: Re: Musin sin napo’ Avdu Postano: 20 kol 2025, 18:23 |
|
|
potocnj je napisao/la: zalutala je napisao/la: Hipotetski, svi Hrvati koji žive u većinski bošnjačkim i srpskim sredinama se isele iz istih. Što točno Hrvati u BiH time dobivaju? Politički, ekonomski, demografski, kulturno itd... da ne nabrajam sve segmente evo samo ovih par primjera
Ne bi to bilo preko noći, ali evo, mladi koji traže posla, neka traže po hrvatskim sredinama, i neka preferiraju selidbu tamo. Svaka prilika da se prijeđe u hrvatsko mjesto treba ju iskoristiti. Čak i da nije prelazak u hrvatsko mjesto u BiH nego u Hrvatsku, opet je bolje zbog sigurnosti tih ljudi. Hrvati u Sarajevu, Tuzli, i općenito gdje su debela manjina za nas nisu uopće značajni kao politički faktor.Oni nemogu ništa presuditi na izborima, samo se utope u masi. Naravno, ne kažem da oni meni "smetaju" što su tamo, prvenstveno sigurnosni i životni aspket njih kao ljudi. Bolje im je ići odatle. Inače bi mogli služiti kao taoci Hamasa u nekim crnim scenarijima. Ne znam u čije ime govoriš, odnosno na koga se to: za nas" odnosi, no za Čovića(službena hrvatska politika u BiH) su bitni https://rtv-hb.com/vijesti-bosna-i-herc ... a-lokalnim
|
|
Vrh |
|
 |
PaoUČikolu
|
Naslov: Re: Musin sin napo’ Avdu Postano: 20 kol 2025, 18:25 |
|
|
zalutala je napisao/la: potocnj je napisao/la:
Ne bi to bilo preko noći, ali evo, mladi koji traže posla, neka traže po hrvatskim sredinama, i neka preferiraju selidbu tamo.
Svaka prilika da se prijeđe u hrvatsko mjesto treba ju iskoristiti.
Čak i da nije prelazak u hrvatsko mjesto u BiH nego u Hrvatsku, opet je bolje zbog sigurnosti tih ljudi.
Hrvati u Sarajevu, Tuzli, i općenito gdje su debela manjina za nas nisu uopće značajni kao politički faktor.
Oni nemogu ništa presuditi na izborima, samo se utope u masi.
Naravno, ne kažem da oni meni "smetaju" što su tamo, prvenstveno sigurnosni i životni aspket njih kao ljudi. Bolje im je ići odatle. Inače bi mogli služiti kao taoci Hamasa u nekim crnim scenarijima.
Ne znam u čije ime govoriš, odnosno na koga se to: za nas" odnosi, no za Čovića(službena hrvatska politika u BiH) su bitni https://rtv-hb.com/vijesti-bosna-i-herc ... a-lokalnimJa se kladim da kad bi pitao Čovića bi li htio da se svi Hrvati Tuzlanske i Sarajevske županije presele u SBŽ da bi odmah pristao na to.
|
|
Vrh |
|
 |
PaoUČikolu
|
Naslov: Re: Musin sin napo’ Avdu Postano: 20 kol 2025, 18:26 |
|
|
Naravno samo ne smije to javno reći.
|
|
Vrh |
|
 |
Hagresor 2.0
|
Naslov: Re: Musin sin napo’ Avdu Postano: 20 kol 2025, 18:29 |
|
|
Za selidbu iz Sarajeva u Kiseljak ili neku drugu HR sredinu ti ne treba čak ni dopizditi ni život s muslimanima i njihovim zajebancijama. Dovoljno je da želiš živjeti u čistoj sredini sa redovnom opskrbom vode bez smeća na svakom koraku. Dakle, sama kvaliteta života bi ti trebala biti nekakva vodilja. I muslimani koji imaju novca su svi pobjegli na okolna brda da ne moraju stalno bit u Pripjatu. Doduše razumijem i one koji su se zabili unutra. Tko ne zna za bolje Kandahar mu je vrh.
|
|
Vrh |
|
 |
Salivator
|
Naslov: Re: Musin sin napo’ Avdu Postano: 20 kol 2025, 18:31 |
|
|
zalutala je napisao/la: Salivator je napisao/la: Zapravo je vrlo jednostavno, ako si ti uistinu Sarajka, onda je to teški oblik disocijativnog poremećaja identiteta.  Da zaključim priču o tome da sam Sarajkin klon. Kada bih morala birati između; biti Sarajkin klon ili lik koji se ufurao da je prof.dr.sc.prim. Salivator koji ljudima po internetskim bespućima postavlja dijagnoze, vjeruj mi radije bih odabrala biti Sarajkin klon. Manje je sramno  Ne moraš se kofrčiti odmah, nisam ti ja otac. 
_________________ jubito/DARTHNEWS
|
|
Vrh |
|
 |
zalutala
|
Naslov: Re: Musin sin napo’ Avdu Postano: 20 kol 2025, 18:49 |
|
|
Salivator je napisao/la: zalutala je napisao/la: Da zaključim priču o tome da sam Sarajkin klon. Kada bih morala birati između; biti Sarajkin klon ili lik koji se ufurao da je prof.dr.sc.prim. Salivator koji ljudima po internetskim bespućima postavlja dijagnoze, vjeruj mi radije bih odabrala biti Sarajkin klon. Manje je sramno  Ne moraš se kofrčiti odmah, nisam ti ja otac.  Bogu hvala da nisi. U svakom slučaju čast mi je razgovarati s internetskim prof.dr.sc.prim. Salivatorom  nije to mala stvar
|
|
Vrh |
|
 |
potocnj
|
Naslov: Re: Musin sin napo’ Avdu Postano: 20 kol 2025, 18:51 |
|
|
zalutala je napisao/la: Ne znam u čije ime govoriš, odnosno na koga se to: za nas" odnosi, no za Čovića(službena hrvatska politika u BiH) su bitni https://rtv-hb.com/vijesti-bosna-i-herc ... a-lokalnimJa ne razmišljam Čovićevom glavom, nego svojom. Tko će od političara doći među neke ljude i reći "Čuj, niste vi meni važni". Govorim ti kakvo je realno stanje.
_________________ Što možemo izgubiti ako izgubimo BiH? Vlastiti entitet kojeg nemamo? Mjesto u Predsjedništvu koje nemamo? Poduzeće za plin koje nemamo?
|
|
Vrh |
|
 |
Salivator
|
Naslov: Re: Musin sin napo’ Avdu Postano: 20 kol 2025, 18:56 |
|
|
zalutala je napisao/la: Salivator je napisao/la: Ne moraš se kofrčiti odmah, nisam ti ja otac.  Bogu hvala da nisi. U svakom slučaju čast mi je razgovarati s internetskim prof.dr.sc.prim. Salivatorom  nije to mala stvar I meni je čast razgovarati sam sa sobom. Ipak, postane zamorno biti uvijek u pravu.
|
|
Vrh |
|
 |
zalutala
|
Naslov: Re: Musin sin napo’ Avdu Postano: 20 kol 2025, 18:57 |
|
|
PaoUČikolu je napisao/la: zalutala je napisao/la: Ne znam u čije ime govoriš, odnosno na koga se to: za nas" odnosi, no za Čovića(službena hrvatska politika u BiH) su bitni https://rtv-hb.com/vijesti-bosna-i-herc ... a-lokalnimJa se kladim da kad bi pitao Čovića bi li htio da se svi Hrvati Tuzlanske i Sarajevske županije presele u SBŽ da bi odmah pristao na to. Ja se kladim da je službena hrvatska politika u BiH ovo što Čović govori. Našla sam još članaka, od Bihaća pa nadalje. Nadalje ista je i službena politika u RH. Našla sam članaka(da sad ovdje ne postavljam) od otvaranja katoličkih vrtića u Sarajevu pa nadalje(od Vlade RH). Do danas nisam ni znala da govorim ono što i Čović govori. 
|
|
Vrh |
|
 |
zalutala
|
Naslov: Re: Musin sin napo’ Avdu Postano: 20 kol 2025, 19:00 |
|
|
Salivator je napisao/la: zalutala je napisao/la: Bogu hvala da nisi. U svakom slučaju čast mi je razgovarati s internetskim prof.dr.sc.prim. Salivatorom  nije to mala stvar I meni je čast razgovarati sam sa sobom. Ipak, postane zamorno biti uvijek u pravu. Kvačicin upis je danas potvrdio da nisi bio u pravu. Eto sad ti je makar malo manje zamorno Kvačice, dušo, hvala ti što si danas malo rasteretio našeg prof.dr.sc.prim. Sad mu je malo manje zamorno 
|
|
Vrh |
|
 |
PaoUČikolu
|
Naslov: Re: Musin sin napo’ Avdu Postano: 20 kol 2025, 19:03 |
|
|
zalutala je napisao/la: PaoUČikolu je napisao/la: Ja se kladim da kad bi pitao Čovića bi li htio da se svi Hrvati Tuzlanske i Sarajevske županije presele u SBŽ da bi odmah pristao na to.
Ja se kladim da je službena hrvatska politika u BiH ovo što Čović govori. Našla sam još članaka, od Bihaća pa nadalje. Nadalje ista je i službena politika u RH. Našla sam članaka(da sad ovdje ne postavljam) od otvaranja katoličkih vrtića u Sarajevu pa nadalje(od Vlade RH). Do danas nisam ni znala da govorim ono što i Čović govori.  Želje i službena politika su dvije različite stvari. Službena politika je pokušaj konzervacije Hrvata u Bihacu, Sarajevu i Tuzli. Zašto? Zato što ako se oni odsele to je u 99% slučaja Split, Zagreb ili dalje vanka. A ovo što mi pričamo je hipotetski scenarij preseljenja iz bošnjačkih/srpskih sredina u kritična hrvatska mjesta. To ne može biti službena politika, jer realno ćeš teško nekog Hrvata danas natjerati da se preseli u Kiseljak ili Jajce. Ali, bi li taj hipotetski scenarij bio bolji, bio bi.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Musin sin napo’ Avdu Postano: 20 kol 2025, 19:05 |
|
|
zalutala je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ajde to smo sto puta prošli je li dosta više. Ako npr. tisuću Hrvata pređe iz Sarajeva u Kiseljak, dobijamo točno tisuću Hrvata više u Kiseljaku. Znači jačamo svoj Kiseljak, pravimo do njega središte, kreće se naprijed.
Ako tih tisuću Hrvata ostane u Sarajevu, iduću generaciju pretvorit će se u 300, pa u 100, pa u 30, pa u 10, pa u 3, pa u 1, pa u 0.
Evo nadam se da je sad jasno i da nećemo opet u krug.
A ako npr tih 1000 ode u Njemačku? Uzimate zdravo za gotovo da bi ti ljudi baš u Kiseljak iselili. Na kraju krajeva i da si 100% u pravu da se svi presele u Kiseljak jel to dobra demografska politika? Milsim ako se demografska politika Hrvata u BiH svodi na iseljavanje Hrvata iz većinski bošnjačkih i srpskih sredina u većinski hrvatske, jao si ga nama. Ne bi li se Kiseljak više ojačao s nekim dobrim demografskim mjerama(poticaji rodiljama, obiteljima s više djece i slično) nego na način koji zagovarate? Osobno mi je potpuno promašeno tražiti ili zagovarati iseljavanje Hrvata iz većinski bošnjačkih i srpskih sredina. Tebi osobno. Ok, sve jasno, nadam se nećeš sutra opet iznova biti u čudu oko iste stvari.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1309 of 2558 - 51.17%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Salivator
|
Naslov: Re: Musin sin napo’ Avdu Postano: 20 kol 2025, 19:12 |
|
|
zalutala je napisao/la: Salivator je napisao/la: I meni je čast razgovarati sam sa sobom. Ipak, postane zamorno biti uvijek u pravu. Kvačicin upis je danas potvrdio da nisi bio u pravu. Eto sad ti je makar malo manje zamorno Kvačice, dušo, hvala ti što si danas malo rasteretio našeg prof.dr.sc.prim. Sad mu je malo manje zamorno  Bio sam u pravu. Odmah sam rekao da ti nisi Sarajka. It is a curse, I'm telling you.....
|
|
Vrh |
|
 |
zalutala
|
Naslov: Re: Musin sin napo’ Avdu Postano: 20 kol 2025, 20:16 |
|
|
Salivator je napisao/la: zalutala je napisao/la: Kvačicin upis je danas potvrdio da nisi bio u pravu. Eto sad ti je makar malo manje zamorno Kvačice, dušo, hvala ti što si danas malo rasteretio našeg prof.dr.sc.prim. Sad mu je malo manje zamorno  Bio sam u pravu. Odmah sam rekao da ti nisi Sarajka.It is a curse, I'm telling you.....U ovom slučaju, ispričavam se. Znam tko je pokrenuo tu priču i znam da su mu se neki pridružili, mislila sam da si i ti bio među njima. Ako ti šta znači, oprosti što sam te ovdje prozvala za nešto u čemu nisi sudjelovao. Ovo drugo, nemoj sad pretjerivati 
|
|
Vrh |
|
 |
zalutala
|
Naslov: Re: Musin sin napo’ Avdu Postano: 20 kol 2025, 20:24 |
|
|
PaoUČikolu je napisao/la: zalutala je napisao/la: Ja se kladim da je službena hrvatska politika u BiH ovo što Čović govori. Našla sam još članaka, od Bihaća pa nadalje. Nadalje ista je i službena politika u RH. Našla sam članaka(da sad ovdje ne postavljam) od otvaranja katoličkih vrtića u Sarajevu pa nadalje(od Vlade RH). Do danas nisam ni znala da govorim ono što i Čović govori.  Želje i službena politika su dvije različite stvari. Službena politika je pokušaj konzervacije Hrvata u Bihacu, Sarajevu i Tuzli. Zašto? Zato što ako se oni odsele to je u 99% slučaja Split, Zagreb ili dalje vanka.A ovo što mi pričamo je hipotetski scenarij preseljenja iz bošnjačkih/srpskih sredina u kritična hrvatska mjesta. To ne može biti službena politika, jer realno ćeš teško nekog Hrvata danas natjerati da se preseli u Kiseljak ili Jajce. Ali, bi li taj hipotetski scenarij bio bolji, bio bi. Na jednoj drugoj temi sam o tome i govorila. Rijetko će se netko tko napušta rodni kraj blizu zaustaviti.
|
|
Vrh |
|
 |
zalutala
|
Naslov: Re: Musin sin napo’ Avdu Postano: 20 kol 2025, 20:27 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: zalutala je napisao/la: A ako npr tih 1000 ode u Njemačku? Uzimate zdravo za gotovo da bi ti ljudi baš u Kiseljak iselili. Na kraju krajeva i da si 100% u pravu da se svi presele u Kiseljak jel to dobra demografska politika? Milsim ako se demografska politika Hrvata u BiH svodi na iseljavanje Hrvata iz većinski bošnjačkih i srpskih sredina u većinski hrvatske, jao si ga nama. Ne bi li se Kiseljak više ojačao s nekim dobrim demografskim mjerama(poticaji rodiljama, obiteljima s više djece i slično) nego na način koji zagovarate? Osobno mi je potpuno promašeno tražiti ili zagovarati iseljavanje Hrvata iz većinski bošnjačkih i srpskih sredina.
Tebi osobno. Ok, sve jasno, nadam se nećeš sutra opet iznova biti u čudu oko iste stvari. Ono što mi je najčudnije u ovom slučaju je da Oliver umjesto podrške svojih sunarodnjaka dobiva kritike od istih. Čovjek nije potpisao otkaz(odlučio se boriti za svoja prava), otišao na policiju i sve prijavio i umjesto podrške jer nije pristao na igre tog Musinog sina i poslodavca kod kojeg radi on dobiva kritike. Čudno jel da? Što se mene tiče čovjek zaslužuje podršku 
|
|
Vrh |
|
 |
potocnj
|
Naslov: Re: Musin sin napo’ Avdu Postano: 20 kol 2025, 20:32 |
|
|
zalutala je napisao/la: Ono što mi je najčudnije u ovom slučaju je da Oliver umjesto podrške svojih sunarodnjaka dobiva kritike od istih. Čovjek nije potpisao otkaz(odlučio se boriti za svoja prava), otišao na policiju i sve prijavio i umjesto podrške jer nije pristao na igre tog Musinog sina i poslodavca kod kojeg radi on dobiva kritike. Čudno jel da? Što se mene tiče čovjek zaslužuje podršku  Ja podržavam da se bori, ali za pravo na otpremninu a ne pravo na povratak na radno mjesto. Doći u firmu gdje svi, od gazde pa naniže reže na tebe nije sigurno ugodno. A nije ugodno ni u Sarajevu ako te označe za mrzitelja islama, a malo treba.
|
|
Vrh |
|
 |
Salivator
|
Naslov: Re: Musin sin napo’ Avdu Postano: 20 kol 2025, 20:43 |
|
|
zalutala je napisao/la: Salivator je napisao/la: Bio sam u pravu. Odmah sam rekao da ti nisi Sarajka.
It is a curse, I'm telling you.....
U ovom slučaju, ispričavam se. Znam tko je pokrenuo tu priču i znam da su mu se neki pridružili, mislila sam da si i ti bio među njima. Ako ti šta znači, oprosti što sam te ovdje prozvala za nešto u čemu nisi sudjelovao. Ovo drugo, nemoj sad pretjerivati  Nema problema, isprika prihvaćena. ;)
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Musin sin napo’ Avdu Postano: 20 kol 2025, 21:22 |
|
|
zalutala je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Tebi osobno. Ok, sve jasno, nadam se nećeš sutra opet iznova biti u čudu oko iste stvari.
Ono što mi je najčudnije u ovom slučaju je da Oliver umjesto podrške svojih sunarodnjaka dobiva kritike od istih. Čovjek nije potpisao otkaz(odlučio se boriti za svoja prava), otišao na policiju i sve prijavio i umjesto podrške jer nije pristao na igre tog Musinog sina i poslodavca kod kojeg radi on dobiva kritike. Čudno jel da? Što se mene tiče čovjek zaslužuje podršku  Uopće nije čudno. Potpuno je očekivano. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1309 of 2558 - 51.17%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Musin sin napo’ Avdu Postano: 21 kol 2025, 10:46 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 38193 Lokacija: Gl. grad regije
|
SDA s Avdom se uplašila da će izgubit tapiju na islamizam. Neka nama našeg NIP-a.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
zalutala
|
Naslov: Re: Musin sin napo’ Avdu Postano: 22 kol 2025, 18:32 |
|
|
Abdulaziz Musa, sin Sanina Muse, pušten je danas na slobodu nakon što je pred Općinskim sudom u Sarajevu priznao krivnju za napad na novinara Avdu Avdića. Kako je rekao njegov odvjetnik Omar Mehmedbašić za Klix, Tužiteljstvo Kantona Sarajevo uz ovo priznanje i ostale dokaze može podići optužnicu protiv Abdulaziza Muse. Od Općinskog suda dobio je zabranu približavanja Avdiću i radnom kolegi Oliveru Kneževiću kojeg je također napao, a uz to se mora javljati najbližoj policijskoj postaji tri puta tjedno.Na sudu se pokajao zbog onoga što je učinio i obećao da će se "preko novina" ispričati Avdiću. Kazao je i da s ocem ne komunicira već 13 godina. https://bljesak.info/vijesti/crna-kroni ... ina/529273Tako se to radi  a ne pokunjit se i odseliti iz svog grada
|
|
Vrh |
|
 |
Teuton
|
Naslov: Re: Musin sin napo’ Avdu Postano: 22 kol 2025, 18:36 |
|
|
zalutala je napisao/la: Abdulaziz Musa, sin Sanina Muse, pušten je danas na slobodu nakon što je pred Općinskim sudom u Sarajevu priznao krivnju za napad na novinara Avdu Avdića. Kako je rekao njegov odvjetnik Omar Mehmedbašić za Klix, Tužiteljstvo Kantona Sarajevo uz ovo priznanje i ostale dokaze može podići optužnicu protiv Abdulaziza Muse. Od Općinskog suda dobio je zabranu približavanja Avdiću i radnom kolegi Oliveru Kneževiću kojeg je također napao, a uz to se mora javljati najbližoj policijskoj postaji tri puta tjedno.Na sudu se pokajao zbog onoga što je učinio i obećao da će se "preko novina" ispričati Avdiću. Kazao je i da s ocem ne komunicira već 13 godina. https://bljesak.info/vijesti/crna-kroni ... ina/529273Tako se to radi  a ne pokunjit se i odseliti iz svog grada Ti "Hrvati" što ostanu u "svom" gradu su takve zimmije da bi ih se osmanski kmetovi postidjeli.
_________________ Nad Bugojnom sviće Sudnja zora s Turcima se ratovati mora
|
|
Vrh |
|
 |
POPOVO_POLJE
|
Naslov: Re: Musin sin napo’ Avdu Postano: 23 kol 2025, 00:10 |
|
|
Teuton je napisao/la: zalutala je napisao/la: Abdulaziz Musa, sin Sanina Muse, pušten je danas na slobodu nakon što je pred Općinskim sudom u Sarajevu priznao krivnju za napad na novinara Avdu Avdića. Kako je rekao njegov odvjetnik Omar Mehmedbašić za Klix, Tužiteljstvo Kantona Sarajevo uz ovo priznanje i ostale dokaze može podići optužnicu protiv Abdulaziza Muse. Od Općinskog suda dobio je zabranu približavanja Avdiću i radnom kolegi Oliveru Kneževiću kojeg je također napao, a uz to se mora javljati najbližoj policijskoj postaji tri puta tjedno.Na sudu se pokajao zbog onoga što je učinio i obećao da će se "preko novina" ispričati Avdiću. Kazao je i da s ocem ne komunicira već 13 godina. https://bljesak.info/vijesti/crna-kroni ... ina/529273Tako se to radi  a ne pokunjit se i odseliti iz svog grada Ti "Hrvati" što ostanu u "svom" gradu su takve zimmije da bi ih se osmanski kmetovi postidjeli. Ne bih ovog Olivera zvao kmetom. Na svom fb profilu ima objava s hrvatskom tematikom pogotovo za vrijeme svjetskih prvenstava. Nemam problema s takvim Hrvatima to je za respekt ostao je u Sarajevu a nije izgubio identitet. Ponekad mi izlaze Hrvati iz Sarajeva na fb pa pogledam profile ima tu ljudi koji su Hrvati u smislu da nisu izgubili svoj identitet i ne služe muslimanima za ponavljanje mantre o zlim škutorima koji su krivi za sve. Ne treba sve Hrvate iz Sarajeva nazivati daiđžama iako ih ima dosta tamo no dosta tih daiđža od tamo su doseljeni odnekud recimo pokojni Kukić je bio iz Posušja oni fratrizani su većinom iz SB...Ja i dalje mislim da je bolje za hrvatski narod da se ti ljudi presele il u Kiseljak koji je blizu Sarajeva pa mogu zadržati svoj posao i društvo ili u Mostar ako ne mogu živjeti u malim sredinama. Ali to je na njima ja ne želim nikoga tjerati iz njegovog grada. Respekt svim Hrvatima iz Sarajeva koji čuvaju svoj identitet.
_________________ Inzko izrazio duboku zabrinutost
|
|
Vrh |
|
 |
Banya
|
Naslov: Re: Musin sin napo’ Avdu Postano: 24 kol 2025, 22:11 |
|
Pridružen/a: 14 ruj 2024, 20:58 Postovi: 2719 Lokacija: Hrvatinićev grad
|
Patriota je napisao/la: https://x.com/reufbajrovic/status/1957785914513457203?s=46 Lik se ladno zove Abdulaziz Musa. Pravi Arapin. Abdulazziz ibn Mousa
_________________ ...and these villages of yours...
ut Vlachus non imperet!
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|