HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 25 stu 2025, 19:07.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 117 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Ćacizacija Hrvatske: tko stoji iza serije incidenata, Vučić ili Plenković?
PostPostano: 19 stu 2025, 00:42 

Malo sutra ce oni biti hrvatski satelit. U svakom trenutku 50% stanovnika Crne Gore su notorni cetnici.

Ja za izvini Dubrovnice vjerujem samo cetinjanima, i nikom drugom.

Nasi navijaci su posljednja brana galopirajucem srbizmu i jugoslovenizmu u Hrvatskoj, puna podrska za njih. A hadezenjare neka se pretvaraju da srbizma i velikosrpstva nema, oni su svakako odavno uskopljeni.

Vrh

Naslov: Re: Ćacizacija Hrvatske: tko stoji iza serije incidenata, Vučić ili Plenković?
PostPostano: 19 stu 2025, 00:46 

Nije Milo jedini presvucen, a mnogi su njegovi fanovi. Kad je gorilo Konavle, utrkivali su se ko ce u pljacku. Tada su jedino Cetinjani digli glas protiv, i njima kapa dole. Ne svi naravno.

Sjecam se Novaka Kilibarde, srbovao na Ivanjici sa Vucurevicem i Karadzicem, prijetili Dubrovniku, napravit ce stariji i ljepsi. Onda ga rusili.
A nakon poraza, Novak se presvukao u europejca i liberala.

Vrh

PostPostano: 19 stu 2025, 01:33 

Vrh

PostPostano: 19 stu 2025, 11:13 

crni_bombarder je napisao/la:

Nasi navijaci su posljednja brana galopirajucem srbizmu i jugoslovenizmu u Hrvatskoj, puna podrska za njih. A hadezenjare neka se pretvaraju da srbizma i velikosrpstva nema, oni su svakako odavno uskopljeni.

A što ako su korisni idioti istog jugoslavizma i srbizma?

Nemojmo zaboraviti da je ovo iz Podgorice jučer došlo iz iste kuhinje iz koje je došla svastika na Poljudu prije prvenstva u Rusiji i transparenti "dabog da sve izgubili".

Apsolutno dio navijačkih ispada podsjeća na Paragu i HSP početkom devedesetih i treba to dobro istražiti u kojoj mjeri su strane službe uključene u to, a u kojoj mjeri su samo retardirani.

Treba nam brana velikosrpstvu i jugoslavizmu, ali ne retardirana koja radi više štete nego koristi.

Vrh

PostPostano: 19 stu 2025, 11:45 

Memorandum 2 jasno zapovjeda da u Hrvatskoj treba potencirati ustase, NDH, zle desnicare, nevine Srbe, kulturne Srbe i nekulturne ustase, dakle sve sto se i radi.

Propaganda u tom smjeru je očigledna, ali mene muči pitanje zašto im dio desnice svesrdno pomaže. Volio bih čuti objašnjenje koje nije u stilu "to je samo trollanje Srba/ljevice", jer onda sam prisiljen na onaj zaključak o niskom IQ-u dijela desnice zbog kojeg se neki ovdje dižu na zadnje noge. Ako trollate nekoga na svoju štetu, a on vas čitavo vrijeme vuče za nos i uživa u tom vašem "trollanju" i živi za to, onda jbg, niste baš najbistriji...

Opet povlačim paralelu sa Bošnjacima. Oni nas ko biva trollaju islamističkom ikonografijom, a u stvarnosti sami sebi rade štetu s tim. Ista pamet.

Flamel je napisao/la:
Ne treba isključiti mogućnost da cijela ta priča oko "Memoranduma 2.0" dolazi iz sarajevske obavještajne kuhinje s ciljem da se spriječi eventualni hrvatsko-srpski dogovor oko BiH.

Ne vjerujem da čaršija ima toliki kapacitet.

Vrh

PostPostano: 19 stu 2025, 12:06 

dunno je napisao/la:
Propaganda u tom smjeru je očigledna, ali mene muči pitanje zašto im dio desnice svesrdno pomaže. .

Dio desnice je naprosto glup ko fosna.

Dio je ucijenjen i kupljen, preko droge, kriminala i sl. da radi posao za tuđi interes dok se prodaju za velehrvate.

Ovaj drugi dio predvodi prvi dio u poteze koji su budalasti i štetni.

Bez obzira na sve moje kritike Plenkoviću, želim mu puno uspjeha u što bržem obračunu s time, to treba riješiti promptno i efikasno. Ono što mu je uteg je to što mu je vlada još uvijek nedovoljno jasno pozicionirana (posebno zbog Obuljenke) i onda nema onaj nacionalni ugled kakav je imao recimo Tuđman dok je lomio Paragu.

Ali isksutvo Vučića pokazuje da neće moći trajno sjediti na dvije stolice, koje mu se onda obje nastoje izmaći. Ili će postati nacionalni vođa i riješiti i štetnu desnicu i jugosrpsku ljevicu, ili će se slizati s ljevicom i vremenom s njima pasti, ili čak od njihove ruke.

Vrh

PostPostano: 19 stu 2025, 17:41 

novosve, slažeš li se da su i Paraga i Blaž Kraljević bili UDBA/KOS igrači?

Vrh

PostPostano: 19 stu 2025, 18:26 

Novdan je napisao/la:

Za Paragu sam prilično uvjeren, Kraljević je vjerojatno spadao u ovu grupu glupih ko fosna. Mislim da se njega čak nije moralo ubiti i da bi se povukao mirno, iako ne mogu dati ruku u vatru. No da je bio glup i naivan, jeste.

Paraga je pak previše antihrvatskih poteza imao da to može biti samo glupost ili zluradost (mrzio je Tuđmana jer mu je preuzeo titulu utemeljitelja države).

Nažalost, preobučena UDBašija je iskoristila situaciju da pobije ili izda dobar dio kvalitetnih Hrvata zbog toga. Ali činjenica da su Paradžik, Miro Barešić i sl. platili glavom, da se Borkovića i Dedakovića pendrečilo ko prasce, a Paraga nije ni vlas izgubio (i još 1996. pokušao rušiti HDZ u Zagrebu skupa s SDPom, kojem tada ni najmanje nije smetao ZDS u amblemu HSPa!!) meni je previše simptomatična.

Kad uzmeš i obzir da su u HOSu tada bili i likovi poput Stipe Petrine koji ovih dana promovira partizane, pa Kreše Beljaka i mase drugih koji su kasnije postali doktrinarni jugosi, pokazuje da je HSP bio jako kontraobavještajno probušen i infiltriran.

Vrh

PostPostano: 19 stu 2025, 19:02 

novosve je napisao/la:
Novdan je napisao/la:

Za Paragu sam prilično uvjeren, Kraljević je vjerojatno spadao u ovu grupu glupih ko fosna. Mislim da se njega čak nije moralo ubiti i da bi se povukao mirno, iako ne mogu dati ruku u vatru. No da je bio glup i naivan, jeste.

Paraga je pak previše antihrvatskih poteza imao da to može biti samo glupost ili zluradost (mrzio je Tuđmana jer mu je preuzeo titulu utemeljitelja države).

Nažalost, preobučena UDBašija je iskoristila situaciju da pobije ili izda dobar dio kvalitetnih Hrvata zbog toga. Ali činjenica da su Paradžik, Miro Barešić i sl. platili glavom, da se Borkovića i Dedakovića pendrečilo ko prasce, a Paraga nije ni vlas izgubio (i još 1996. pokušao rušiti HDZ u Zagrebu skupa s SDPom, kojem tada ni najmanje nije smetao ZDS u amblemu HSPa!!) meni je previše simptomatična.

Kad uzmeš i obzir da su u HOSu tada bili i likovi poput Stipe Petrine koji ovih dana promovira partizane, pa Kreše Beljaka i mase drugih koji su kasnije postali doktrinarni jugosi, pokazuje da je HSP bio jako kontraobavještajno probušen i infiltriran.

Možda glup, a možda isto njihov igrač. Trebao je biti član Bugojanske skupine, ali je ostao u Australiji. Za ostale znamo kako su prošli. Tako da je i njegovo djelovanje pod upitnikom.

Vrh

PostPostano: 19 stu 2025, 19:24 

Noname01 je napisao/la:
novosve je napisao/la:

Možda glup, a možda isto njihov igrač. Trebao je biti član Bugojanske skupine, ali je ostao u Australiji. Za ostale znamo kako su prošli. Tako da je i njegovo djelovanje pod upitnikom.

I to mislim da je ostao u Australiji zbog neke čudne izlike. Tipa, policija ga je zadržala danima iza rešetaka zbog nečega zbog čega se inače ne zadržava. I tako je u zadnji tren ispao iz grupe. Neka me isprave forumaši, isparilo mi je iz glave.

Njemu je smetao HVO koji je imao najmanje veze s JNA i KOS-om, dok mu je ARBIH koja je bila 1/1 KOS i JNA kadar bila dobra. On je veliki ustaša, a brat mu je zločinac Sefer Halilović KOS-ovac i Alija Izetbeogović Jugoslaven. Možda je bio glup, ali nije bio baš toliko retardiran da ne vidi što radi. Čovjek je zdušno sabotirao HVO i hrvatsku stranu općenito. Čak mislim da je proglasio NDH još 1991. u Ljubuškom, dakle prije nego se RH uopće izborila a međunarodno priznanje.

Vrh

PostPostano: 19 stu 2025, 19:43 

Noname01 je napisao/la:

Bilo kako bilo, vrlo štetni likovi, a danas dobivaju svoje pandane u liku velehrvata koji rade nasilne incidente, crtaju kukaste križeve i navlače kazne HNSu okolo.

I onda i danas je to sumljivo da ne bi bilo dirigirano.

Vrh

PostPostano: 22 stu 2025, 02:32 

Kako Vučić i Plenković mogu bit na suprotnim stranama kad su u istoj stranci Europski Pučana, također je i Bakir u istoj stranci ??

Znači Plenković je podržao da 2 stranke izvan EU koje vode Vučić i Bakir postanu dio EPP-a, a sad Vučić i Bakir ruše HDZ i Plenkovića!?

Da li postoji radikalnija srbska stranke od Vučićeve koju je osnovao Šešelj vođa četnika u RH iz '90i ??

Da li postoji radikalnija muslimanska/bošnjačka stranka od Bakirove koju je osnovao Alija vođa džihada u BiH '90i ??

Vrh

PostPostano: 22 stu 2025, 09:17 

Evo jedne pametne s desnice i svi je trebaju slijediti: https://direktno.hr/domovina/vijecnik-h ... le-384719/

Vrh

PostPostano: Jučer, , 23:56 

Mozda je desnica glupa, ali makar ne njeguju ljigavu antihrvatsku politiku hadezenjarske partije ili bolje receno interesne skupine mafijasa i kriminalaca.

Hadezenjare su podijelila tisuce domovnica notornim antihrvatima, sto je temelj svake antihrvatske rabote od tada do danas. Famozna tolerancija i regijun su doveli Hrvate do stadija gdje u Hrvatskoj ne smijes reci Hrvat sam, a smiju govna cetnicka i jugoslavenska orgijati na svakom koraku.

Pokusaji da se navijaci nazovu srpskim spijunima je smijesno i zalosno, ali hadezenjare odavno nemaju obraza.

Vrh

PostPostano: Danas, , 09:28 

Pokusaji da se navijaci nazovu srpskim spijunima je smijesno i zalosno, ali hadezenjare odavno nemaju obraza.

Uz dužno poštovanje svima, od one svastike na Poljudu i "dabog da sve izgubili" nikome nije za vjerovati i svakakva infiltracija je moguća.

Uvijek postoji mogućnost da se neke takve skupine zlorabe za stavranje lažne slike o fašizaciji Hrvatske. Ono u Podgorici mi je osobito sumnjivo jer je bilo direktan propagandni materijal za prosrpsku struju dolje.

Vrh

PostPostano: Danas, , 14:29 

Mijesas babe i zabe, svastika na Poljudu je akcija SDP ministra policije, ne navijaca. Ne postoji nigdje slika, video, dokaz da je itko od navijaca nacrtao svastiku, to je sto se nas tice mogao i Jozo smetljar i Jovo iz Knina i Zoranov milicijac nacrtati. Ili Adis Pokvic iz Uskoplja.

Dabogda sve izgubili je revolt prema ZG politici HNS, naravno mozda iskoristen dalmatinski dispet od ko zna koga ali malo je tko to ozbiljno mislio. Osim onih na zadatku.

Ja ne vidim nista lose u Podgorici, mozda radikalno ali pogresno, ne. Ne vidim ni potrebu da se konstantno osudjuje nesto, dakle nametnuto Hrvatima kao i ona kolektivna krivica u SFRJ. Gdje i kada ijedan Srbin propitkuje ponasanje srpskih navijaca. Ko se ne slaze u Srbiji sa njima, ovlas izjavi to nije u redu, i tisina. Nitko od toga ne radi slucaj za medije.
Samo Hrvati pristaju na sorosevsku podvali "hrvatskih" medija. Doslovno ce brojati crnu konfekciju Hrvatima na ulici, samo Mireli Holy nece.

Vrh

PostPostano: Danas, , 19:06 

Dabogda sve izgubili je revolt prema ZG politici HNS, naravno mozda iskoristen dalmatinski dispet od ko zna koga ali malo je tko to ozbiljno mislio. Osim onih na zadatku.

Takvih na zadatku možda ima i sada, samo umjesto dalmatinskog dišpeta koriste hrvatski nacionalizam na štetu njega samoga.

Ja ne vidim nista lose u Podgorici, mozda radikalno ali pogresno, ne.

pogrešno je iz perspektiv qui bono logike, jer od toga korist ima prosrpska struja u CG.

Kad analiziraš poteze iz te perspektive, sasvim ti se druga slika kaže.

.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 117 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: