|
|
Stranica: 1/5.
|
[ 109 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
novem
|
 |
Naslov: Cirkusant Vučić najavljuje napad Hrvatske, Albanije i Kosova na Srbiju Postano: 13 ožu 2026, 22:56 |
|
|
21.02 Vučić: "Mi se pripremamo za njihov napad."Novinar: "Napad. Nemojte da nas plašite gospodine." https://youtu.be/d5DBOFwRVIk?t=1193
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Cirkusant Vučić najavljuje napad Hrvatske, Albanije i Kosova na Srbiju Postano: 13 ožu 2026, 23:04 |
|
|
Jadni Srbi, koga sve moraju trpiti. 
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Vučić najavljuje napad Hrvatske na Srbiju Postano: 13 ožu 2026, 23:04 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 8284 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
|
Vučić je podsvjesno rekao i izlanuo se o svojim planovima, a što smo mi zapravo znali i bez ovoga:
Srbija čeka povoljan trenutak kada će napasti Kosovo...Hrvatska i Albanija će im uzvratiti, a tada Srbija napada RH tamo gdje je najtanja i najteže braniti, a to je Dubrovnik. Imaju li veleštovani hrvatski umovi ikakav plan za obranu Dubrovnika u slučaju tog scenarija?? Moje skromno mišljenje je da nemaju nego se bave zabranama i kažnjavanjima zbog pozdrava ZDS.
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Cirkusant Vučić najavljuje napad Hrvatske na Srbiju Postano: 13 ožu 2026, 23:06 |
|
|
kiler je napisao/la: Vučić je podsvjesno rekao i izlanuo se o svojim planovima, a što smo mi zapravo znali i bez ovoga:
Srbija čeka povoljan trenutak kada će napasti Kosovo...Hrvatska i Albanija će im uzvratiti, a tada Srbija napada RH tamo gdje je najtanja i najteže braniti, a to je Dubrovnik. Imaju li veleštovani hrvatski umovi ikakav plan za obranu Dubrovnika u slučaju tog scenarija?? Moje skromno mišljenje je da nemaju nego se bave zabranama i kažnjavanjima zbog pozdrava ZDS. Ne budi smiješan. Hrvatska je u NATO savezu. Srbija ni prdnuti ne smije. Lik izluđuje svoj narod, stalno ih drži pod stresom, bavi se pročanstvom kao neka baba gatara..., a sve da ponovno dobije izbore i nastavi po starom. Srbi će imati veliki problem jednog dana kada ga budu morali skinuti. Taj dobrovoljno ne ide. Citat: Članak 5 NATO-a (ili točnije Članak 5 Sjevernoatlantskog ugovora) je najvažniji i najpoznatiji dio osnivačkog ugovora NATO-a. On predstavlja princip kolektivne obrane – poznat po formuli „jedan za sve, svi za jednoga“.
Tekst članka 5 (službeni prijevod na hrvatski)
Potpisnice smatraju da se oružani napad na jednu ili više njih, u Europi ili Sjevernoj Americi, treba smatrati napadom na sve njih i zato se slažu da će u slučaju takvog oružanog napada, svaka od njih, pozivajući se na pravo individualne ili zajedničke samoobrane iz članka 51. Povelje Ujedinjenih naroda, pomoći potpisnici ili potpisnicama koje su napadnute, poduzimajući odmah, same i u skladu s drugim potpisnicama, korake koji se smatraju potrebnima, uključujući uporabu oružane sile, da bi povratile i održale sigurnost Sjevernoatlantskog područja. Svaki takav oružani napad i mjere poduzete kao rezultat tog napada moraju se odmah prijaviti Vijeću sigurnosti Ujedinjenih naroda.
Ključne točke
Napad na jednu = napad na sve → automatski se aktivira obveza pomoći Ne definira točno oblik pomoći – svaka članica sama odlučuje što će učiniti (može biti vojna pomoć, logistička podrška, obavještajna pomoć, sankcije itd.) Geografski ograničen na Europu i Sjevernu Ameriku + neka područja članica (npr. otoci u Atlantiku, Turska itd.) Ne vrijedi automatski za kibernetičke napade, hibridne napade ili napade izvan tog područja (osim ako NATO Vijeće jednoglasno ne odluči drugačije) /Grok
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Vučić najavljuje napad Hrvatske na Srbiju Postano: 13 ožu 2026, 23:19 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63911 Lokacija: DAZP HQ
|
kiler je napisao/la: Vučić je podsvjesno rekao i izlanuo se o svojim planovima, a što smo mi zapravo znali i bez ovoga:
Srbija čeka povoljan trenutak kada će napasti Kosovo...Hrvatska i Albanija će im uzvratiti, a tada Srbija napada RH tamo gdje je najtanja i najteže braniti, a to je Dubrovnik. Imaju li veleštovani hrvatski umovi ikakav plan za obranu Dubrovnika u slučaju tog scenarija?? Moje skromno mišljenje je da nemaju nego se bave zabranama i kažnjavanjima zbog pozdrava ZDS. Napasti Dubrovnik otkuda? Prošlo je vrijeme kad je Dubrovnik bio mali miš, sad su Trebinje i Boka kotorska mali miševi pored Dubrovnika.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Vučić najavljuje napad Hrvatske, Albanije i Kosova na Srbiju Postano: 13 ožu 2026, 23:19 |
|
|
|
Ja se spremam za napad na Srbiju. Svaki dan 50 sklekova napravim
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503 2025/2026 - 14,366
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Vučić najavljuje napad Hrvatske na Srbiju Postano: 13 ožu 2026, 23:27 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 8284 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
dudu je napisao/la: kiler je napisao/la: Vučić je podsvjesno rekao i izlanuo se o svojim planovima, a što smo mi zapravo znali i bez ovoga:
Srbija čeka povoljan trenutak kada će napasti Kosovo...Hrvatska i Albanija će im uzvratiti, a tada Srbija napada RH tamo gdje je najtanja i najteže braniti, a to je Dubrovnik. Imaju li veleštovani hrvatski umovi ikakav plan za obranu Dubrovnika u slučaju tog scenarija?? Moje skromno mišljenje je da nemaju nego se bave zabranama i kažnjavanjima zbog pozdrava ZDS. Napasti Dubrovnik otkuda? Prošlo je vrijeme kad je Dubrovnik bio mali miš, sad su Trebinje i Boka kotorska mali miševi pored Dubrovnika. Sa teritorija Crne Gore.
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mikimiki971
|
Naslov: Re: Vučić najavljuje napad Hrvatske na Srbiju Postano: 13 ožu 2026, 23:51 |
|
|
Srbija čeka povoljan trenutak kada će napasti Kosovo...Hrvatska i Albanija će im uzvratiti, a tada Srbija napada RH tamo gdje je najtanja i najteže braniti, a to je Dubrovnik. Imaju li veleštovani hrvatski umovi ikakav plan za obranu Dubrovnika u slučaju tog scenarija?? Moje skromno mišljenje je da nemaju nego se bave zabranama i kažnjavanjima zbog pozdrava ZDS. Međunarodne snage u Bosni su najopremljenija, najobučenija, najprofesionalnija vojska okolo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Cirkusant Vučić najavljuje napad Hrvatske, Albanije i Kosova na Srbiju Postano: 14 ožu 2026, 00:05 |
|
|
Citat: Predsednik Vlade Hrvatske Andrej Plenković izjavio je da će Zagreb upozoriti partnere u NATO o novoj hipersonična raketi kineske proizvodnje CM-400, koju poseduje Vojska Srbije..
„Razgovaraćemo s našim partnerima u NATO savezu i upozoriti ih na takvo naoružanje koje je novost u arsenalu Vojske Srbije“, rekao je Plenković.
Vučić je odgovorio da će Srbija nastaviti s nabavkama.
„Nastavićemo mi to. Što se toga tiče, nek uzmu više hartije, da češće pišu NATO-u, ali ne moraju da se muče, samo meni neka kažu da prijavim NATO-u. Kome god hoće da prijavim, ja hoću. Samo da kažem ovo je Srbija. Ovde Srbija odlučuje šta će da ima. Srbija je suverena i nezavisna zemlja i Srbija će biti u stanju da se sama odbrani“, naveo je Vučić. Kao lokalni pijanac koji nakon 5 rakija priča cijelom šanku kako će susjede naučiti pameti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Vučić najavljuje napad Hrvatske na Srbiju Postano: 14 ožu 2026, 01:20 |
|
|
Srbija čeka povoljan trenutak kada će napasti Kosovo...Hrvatska i Albanija će im uzvratiti, a tada Srbija napada RH tamo gdje je najtanja i najteže braniti, a to je Dubrovnik. Imaju li veleštovani hrvatski umovi ikakav plan za obranu Dubrovnika u slučaju tog scenarija?? Moje skromno mišljenje je da nemaju nego se bave zabranama i kažnjavanjima zbog pozdrava ZDS. Sa ili bez NATO-a, Hrvatskoj je najveći neprijatej njena peta kolona. Strašno je koliko je lobotomiranih wokeleftarda, neojugoslavena, jugonostalgičara, beskritičnih veličatelja narativa iz Jugoslavije (posebice partizanštine) koji u isto vrijeme preziru i sprdaju se s Domovinskim ratom. Zamisli, danas imaš tako infišanih likova u onu jugopartizanštinu i one boračke šeme. Pri rata, 1980-ih, u vrime kad nije bilo ni za naslutit da će se raspast Jugoslavija, pušit te partizanske narative značilo je da će se okolina sprdat s tobon. U vrimenima kad ni o kakvoj pomisli na neovisnost Hrvatske nije bilo. Onakve filmove gutali su samo indoktirnirana dica jugooficira koji su došli iz nike srpskobosanskocrnogorske vukoj*bine. Međutin, takvih likova ima i danas, a da vidite šta sve pišedu i kakvih je likova po Facebooku, to je za past u afan. Srbija ne mora vojskon napast Hrvatsku. Hrvatsku držidu priko meke sile. Držidu gotovo sve glavnostrujaške medije i glavnostrujašku i "nezavisnu kulturu", desna domoljubna suverenistička pozornica je 80% ugušena. Nima stalnih parlamentarnih stranaka desne suverenističke provenijencije, lijevi politički spektar širi jugosrpske narative i velikosrpske narative (omalovažavajući i blateći Domovinski rat), ugušeni su kvalitetni desni mediji (Fokus, Hrvatsko slovo), hr. wikipedija je sad po želji RTL-u, novinare koji se usudidu bit protiv vladajućeg narativa onemogućuju u radu i/ili smanjuju im domet (Dujmović, Bujanec), medijske kuće koje nisu po vladajućem narativu napadaju verbalnobatinaške skupine kojima je najviša vlast uvik na usluzi, jezikoslovna utvrda - znanstveni časopis Jezik trpi zbog uskraćena financiranja, moćni judi Katoličke Crkve u Hrvata idu crtom manjeg otpora... Ima građe za građanski rat. A kal se to zbije, onda to nije nadležnost NATO-a. Dotle Srbija pomaže petokolonaške snage, koji za spričit da se NATO angažira (obavještajno) u korist domoljubno suverenističkih snaga, kunu se u odanost NATO-u.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Cirkusant Vučić najavljuje napad Hrvatske, Albanije i Kosova na Srbiju Postano: 14 ožu 2026, 07:38 |
|
|
|
Vučić najavljuje rat sa Hrvatskom. Mi svakako ne bi smjeli biti iznenađeni.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1520 of 2558 - 59.42%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Vučić najavljuje napad Hrvatske na Srbiju Postano: 14 ožu 2026, 07:44 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 28842 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
kiler je napisao/la: dudu je napisao/la: Napasti Dubrovnik otkuda?
Prošlo je vrijeme kad je Dubrovnik bio mali miš, sad su Trebinje i Boka kotorska mali miševi pored Dubrovnika.
Sa teritorija Crne Gore. Crna Gora je članica NATOa i hrvatska vojna saveznica.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Cirkusant Vučić najavljuje napad Hrvatske, Albanije i Kosova na Srbiju Postano: 14 ožu 2026, 08:46 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: Citat: Predsednik Vlade Hrvatske Andrej Plenković izjavio je da će Zagreb upozoriti partnere u NATO o novoj hipersonična raketi kineske proizvodnje CM-400, koju poseduje Vojska Srbije..
„Razgovaraćemo s našim partnerima u NATO savezu i upozoriti ih na takvo naoružanje koje je novost u arsenalu Vojske Srbije“, rekao je Plenković.
Vučić je odgovorio da će Srbija nastaviti s nabavkama.
„Nastavićemo mi to. Što se toga tiče, nek uzmu više hartije, da češće pišu NATO-u, ali ne moraju da se muče, samo meni neka kažu da prijavim NATO-u. Kome god hoće da prijavim, ja hoću. Samo da kažem ovo je Srbija. Ovde Srbija odlučuje šta će da ima. Srbija je suverena i nezavisna zemlja i Srbija će biti u stanju da se sama odbrani“, naveo je Vučić. Kao lokalni pijanac koji nakon 5 rakija priča cijelom šanku kako će susjede naučiti pameti. Svaki put kad ga čujem pomislim "nevjerovatno " i prokomentiram ovo u nas nije moguće, ovo je druga civilizacija. I onda se sjetim Milanovića .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Cirkusant Vučić najavljuje napad Hrvatske, Albanije i Kosova na Srbiju Postano: 14 ožu 2026, 09:15 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 28842 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
Dobro je, možda ovo trgne mjerodavne pa izgrade pošten PZO.
Da nije Vučića pola narudžbi na HV ne bi bilo. Čovjeku treba kad ode u mirovinu dati orden Zasluga za razvitak hrvatskih oružanih snaga.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Cirkusant Vučić najavljuje napad Hrvatske, Albanije i Kosova na Srbiju Postano: 14 ožu 2026, 09:40 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 46195 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Nekad i koristi od ludog susjeda. Da nije Vučićevog ludovanja ne bi naši ništa kupovali. Čak niti ljevičari ne mogu više lupetati šta će nam oružje.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
horus
|
Naslov: Re: Cirkusant Vučić najavljuje napad Hrvatske, Albanije i Kosova na Srbiju Postano: 14 ožu 2026, 09:51 |
|
|
daramo je napisao/la: Nekad i koristi od ludog susjeda. Da nije Vučićevog ludovanja ne bi naši ništa kupovali. Čak niti ljevičari ne mogu više lupetati šta će nam oružje. nadam se što dužem ordiniranju vučićevom...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Vučić najavljuje napad Hrvatske na Srbiju Postano: 14 ožu 2026, 10:52 |
|
|
dudu je napisao/la: kiler je napisao/la: Vučić je podsvjesno rekao i izlanuo se o svojim planovima, a što smo mi zapravo znali i bez ovoga:
Srbija čeka povoljan trenutak kada će napasti Kosovo...Hrvatska i Albanija će im uzvratiti, a tada Srbija napada RH tamo gdje je najtanja i najteže braniti, a to je Dubrovnik. Imaju li veleštovani hrvatski umovi ikakav plan za obranu Dubrovnika u slučaju tog scenarija?? Moje skromno mišljenje je da nemaju nego se bave zabranama i kažnjavanjima zbog pozdrava ZDS. Napasti Dubrovnik otkuda? Prošlo je vrijeme kad je Dubrovnik bio mali miš, sad su Trebinje i Boka kotorska mali miševi pored Dubrovnika. Otkuda? pa Iz istočne Hercegovine i Crne Gore. Misliš stvarno da će NATO trošit bombe da disciplinira Srbe iste sekunde kad bi nas napali. Ljudi moji pa to je utopija, NATO jest obmarmbeni savez ali nije dadilja. Neće nas oni spašavati ako se ne možemo spasit sami. Srbi nisu odustali od Hrvatskog teritorija, samo čekaju priliku, a ako im mi dopustimo da je ponovno dočekaju kao 1991. godine onda smo kolektivno kao narod mutavi. Vučić nabavio te cruise projektile i što je naš odgovor? Kmeka
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Vučić najavljuje napad Hrvatske, Albanije i Kosova na Srbiju Postano: 14 ožu 2026, 10:53 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Ja se spremam za napad na Srbiju. Svaki dan 50 sklekova napravim Šid Petrovaradin pa Zemun 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
saskia
|
Naslov: Re: Cirkusant Vučić najavljuje napad Hrvatske, Albanije i Kosova na Srbiju Postano: 14 ožu 2026, 10:55 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 15:42 Postovi: 2892 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
|
Mađarska napravi savez vojni sa Srbijom iako je izvan NATO-a. Uzdaj se u se.
Inače ne razumijem baš potrebu sklapanja vojnog saveza sa Kosovom, jedino mi njima možemo zatrebati
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dominikator
|
Naslov: Re: Vučić najavljuje napad Hrvatske na Srbiju Postano: 14 ožu 2026, 11:03 |
|
|
weasel je napisao/la: dudu je napisao/la: Napasti Dubrovnik otkuda?
Prošlo je vrijeme kad je Dubrovnik bio mali miš, sad su Trebinje i Boka kotorska mali miševi pored Dubrovnika.
Otkuda? pa Iz istočne Hercegovine i Crne Gore. Misliš stvarno da će NATO trošit bombe da disciplinira Srbe iste sekunde kad bi nas napali. Ljudi moji pa to je utopija, NATO jest obmarmbeni savez ali nije dadilja. Neće nas oni spašavati ako se ne možemo spasit sami. Srbi nisu odustali od Hrvatskog teritorija, samo čekaju priliku, a ako im mi dopustimo da je ponovno dočekaju kao 1991. godine onda smo kolektivno kao narod mutavi. Vučić nabavio te cruise projektile i što je naš odgovor? Kmeka Još gore. Odgovor je svađa sa židovima i ukrajincima od strane jedne političke štetočine i ništarije koju si i ti kao i većina ovog foruma proglašavali nekakvim suverenistom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Cirkusant Vučić najavljuje napad Hrvatske, Albanije i Kosova na Srbiju Postano: 14 ožu 2026, 11:36 |
|
|
saskia je napisao/la: Mađarska napravi savez vojni sa Srbijom iako je izvan NATO-a. Uzdaj se u se.
Inače ne razumijem baš potrebu sklapanja vojnog saveza sa Kosovom, jedino mi njima možemo zatrebati To i nije vojni savez. Samo dogovor o zajedničkoj nabavci da se postigne bolja cijena na veću količinu. Srpski mediji su to očekivano izdramatizirali kao savez, ali savez se ne spominje.
1520 of 2558 - 59.42%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Vučić najavljuje napad Hrvatske na Srbiju Postano: 14 ožu 2026, 11:38 |
|
|
Dominikator je napisao/la: weasel je napisao/la: Otkuda? pa Iz istočne Hercegovine i Crne Gore.
Misliš stvarno da će NATO trošit bombe da disciplinira Srbe iste sekunde kad bi nas napali.
Ljudi moji pa to je utopija, NATO jest obmarmbeni savez ali nije dadilja.
Neće nas oni spašavati ako se ne možemo spasit sami.
Srbi nisu odustali od Hrvatskog teritorija, samo čekaju priliku, a ako im mi dopustimo da je ponovno dočekaju kao 1991. godine onda smo kolektivno kao narod mutavi.
Vučić nabavio te cruise projektile i što je naš odgovor? Kmeka
Još gore. Odgovor je svađa sa židovima i ukrajincima od strane jedne političke štetočine i ništarije koju si i ti kao i većina ovog foruma proglašavali nekakvim suverenistom. Milanović priča žešće gluposti u zadnje vrijeme. Njegov posao nije da pokazuje muda ili gonja pravdu u svijetu, nego da ostvari nešto za nas.
1520 of 2558 - 59.42%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Vučić najavljuje napad Hrvatske na Srbiju Postano: 14 ožu 2026, 11:44 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63911 Lokacija: DAZP HQ
|
Otkuda? pa Iz istočne Hercegovine i Crne Gore. Misliš stvarno da će NATO trošit bombe da disciplinira Srbe iste sekunde kad bi nas napali. Ljudi moji pa to je utopija, NATO jest obmarmbeni savez ali nije dadilja. Neće nas oni spašavati ako se ne možemo spasit sami. Srbi nisu odustali od Hrvatskog teritorija, samo čekaju priliku, a ako im mi dopustimo da je ponovno dočekaju kao 1991. godine onda smo kolektivno kao narod mutavi. Vučić nabavio te cruise projektile i što je naš odgovor? Kmeka Pa jebemte kukavičkog eto mi ćemo ćućat i gledati. Trebinje i Nevesinje su ni na nebu ni na zemlju, pustopoljine u sred ničeg, a blizu desetaka tisuća Hrvata, prije nego rat dođe to je već zauzeto i Kinezi po natječaju grade HV HQ tamo.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Cirkusant Vučić najavljuje napad Hrvatske, Albanije i Kosova na Srbiju Postano: 14 ožu 2026, 11:55 |
|
|
|
Neka napadnu, pregazit ćemo RS i ne, nećemo je davat nikakvoj tzv BiH nego direktno Hrvatskoj će ić tzv RS. A ako ponovo iz CG krenu napadi vraćamo i Boku
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503 2025/2026 - 14,366
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Vučić najavljuje napad Hrvatske na Srbiju Postano: 14 ožu 2026, 12:14 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 46195 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Otkuda? pa Iz istočne Hercegovine i Crne Gore. Misliš stvarno da će NATO trošit bombe da disciplinira Srbe iste sekunde kad bi nas napali. Ljudi moji pa to je utopija, NATO jest obmarmbeni savez ali nije dadilja. Neće nas oni spašavati ako se ne možemo spasit sami. Srbi nisu odustali od Hrvatskog teritorija, samo čekaju priliku, a ako im mi dopustimo da je ponovno dočekaju kao 1991. godine onda smo kolektivno kao narod mutavi. Vučić nabavio te cruise projektile i što je naš odgovor? Kmeka Ono Plenkijevo da će on pitati Ruttea je stvarno poput kmeke. Nemaš tu sta pitati nego ponudiš da želiš kupiti od neke NATO članice ili inače kupujemo i mi od Kineza.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|