|
|
Stranica: 106/132.
|
[ 3281 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
bura
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 29 ožu 2026, 17:37 |
|
|
|
Gledaj svoja posla i beri brigu kako će HR proći na SP.
Nitko te ništa nije ni pitao.
Aj vozi!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 29 ožu 2026, 17:49 |
|
|
bura je napisao/la: i_jopet je napisao/la: Sretno susjedima, žabare ni ne razumijem pa me ne zanimaju. Tako je ! Sad će te ercegovci pojest  Neće mi nitko ništa, ovo je tolerantan forum a u pitanju je čisto stvar simpatije u sportu. Hrvatska reprezentacija mi je na prvom mjestu i ona je moja reprezentacija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bura
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 29 ožu 2026, 17:56 |
|
|
i_jopet je napisao/la: bura je napisao/la: Tako je ! Sad će te ercegovci pojest  Neće mi nitko ništa, ovo je tolerantan forum a u pitanju je čisto stvar simpatije u sportu. Hrvatska reprezentacija mi je na prvom mjestu i ona je moja reprezentacija. Znam :) Lijepo je da želiš susjedima sreću u utorak :) Btw, super bi bilo da je i BiH i HR together na SP :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 29 ožu 2026, 18:25 |
|
|
i_jopet je napisao/la: Sretno susjedima, žabare ni ne razumijem pa me ne zanimaju. U priobalju i na otociman Talijance ne zovedu žabariman, nego manjagatiman.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 29 ožu 2026, 19:04 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 8284 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
bura je napisao/la: i_jopet je napisao/la: Neće mi nitko ništa, ovo je tolerantan forum a u pitanju je čisto stvar simpatije u sportu.
Hrvatska reprezentacija mi je na prvom mjestu i ona je moja reprezentacija.
Znam :) Lijepo je da želiš susjedima sreću u utorak :) Btw, super bi bilo da je i BiH i HR together na SP :) Talijani su također avnojevskoj Hrvatskoj susjedi preko mora, brijem. 
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
horus
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 29 ožu 2026, 19:22 |
|
|
bura je napisao/la: Gledaj svoja posla i beri brigu kako će HR proći na SP.
Aj vozi! Nogomet je haram za vas sljedbenike mekaškog pedofila, a sad vozi u džamiju pa lupaj glavom u patos, pa možda dobiješ pravu zabibu koja će impresionirati sotonin alterego zvan alah.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 29 ožu 2026, 19:32 |
|
Pridružen/a: 17 ožu 2021, 15:33 Postovi: 12773 Lokacija: 🇮🇷 Upozorenja: 1
|
horus je napisao/la: bura je napisao/la: Gledaj svoja posla i beri brigu kako će HR proći na SP.
Aj vozi! Nogomet je haram za vas sljedbenike mekaškog pedofila, a sad vozi u džamiju pa lupaj glavom u patos, pa možda dobiješ pravu zabibu koja će impresionirati sotonin alterego zvan alah. Kakav si ti smarac, jedbo te isto pises godinama. Imas li neku vlastitu misao, kretenčino?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 29 ožu 2026, 19:35 |
|
|
kiler je napisao/la: bura je napisao/la: Znam :)
Lijepo je da želiš susjedima sreću u utorak :)
Btw, super bi bilo da je i BiH i HR together na SP :)
Talijani su također avnojevskoj Hrvatskoj susjedi preko mora, brijem.  I Bošnjaci i Talijani su nam susjedi. Talijani imaju prednost jer se ponašaju prijateljski prema Hrvatima.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1520 of 2558 - 59.42%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 29 ožu 2026, 19:42 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: kiler je napisao/la: Talijani su također avnojevskoj Hrvatskoj susjedi preko mora, brijem.  I Bošnjaci i Talijani su nam susjedi. Talijani imaju prednost jer se ponašaju prijateljski prema Hrvatima. Talijanci su Hrvatima uspjeli nametnuti svoju vjeru, mi nismo, to je. Potalijanice
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dreamteam
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 29 ožu 2026, 19:44 |
|
|
|
Ilirik je bio kršćanski kad su Hrvati došli.
Ako si dođoš, prilagodi se, jbg.
_________________ A sad je mrak i zaraza, a ti i ja od asfalta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bura
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 29 ožu 2026, 19:44 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: kiler je napisao/la: Talijani su također avnojevskoj Hrvatskoj susjedi preko mora, brijem.  I Bošnjaci i Talijani su nam susjedi. Talijani imaju prednost jer se ponašaju prijateljski prema Hrvatima. Ma moš mislit. Pogotovo kad love ribu u HR dijelu Jadrana 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bura
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 29 ožu 2026, 19:45 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: I Bošnjaci i Talijani su nam susjedi.
Talijani imaju prednost jer se ponašaju prijateljski prema Hrvatima.
Talijanci su Hrvatima uspjeli nametnuti svoju vjeru, mi nismo, to je. Potalijanice Smiri hormone druže :). Aj budi fin. Važi :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 29 ožu 2026, 19:45 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: I Bošnjaci i Talijani su nam susjedi.
Talijanci su Hrvatima uspjeli nametnuti svoju vjeru, mi nismo, to je. Potalijanice Nije da niste pokušali. 
1520 of 2558 - 59.42%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 29 ožu 2026, 19:46 |
|
|
bura je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: I Bošnjaci i Talijani su nam susjedi.
Ma moš mislit. Pogotovo kad love ribu u HR dijelu Jadrana  Ok, eto Talijani love ribu u Jadranu. Hoćemo sad nabrojiti što sve rade Bošnjaci?
1520 of 2558 - 59.42%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bura
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 29 ožu 2026, 19:50 |
|
|
Karabaja je napisao/la: horus je napisao/la: Nogomet je haram za vas sljedbenike mekaškog pedofila, a sad vozi u džamiju pa lupaj glavom u patos, pa možda dobiješ pravu zabibu koja će impresionirati sotonin alterego zvan alah.
Kakav si ti smarac, jedbo te isto pises godinama. Imas li neku vlastitu misao, kretenčino? Hvala. Odgovorio si mu umjesto mene.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Šporet
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 29 ožu 2026, 19:53 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Talijanci su Hrvatima uspjeli nametnuti svoju vjeru, mi nismo, to je. Potalijanice To je netočno, Hrvati su kršćanstvo primili misionarskim djelovanjem - nenasilno. Istina je obrnuta, za razliku od takvog nenasilnog širenja kršćanstva, islam se na ovim prostorima proširio isključivo nasilno i genocidom, produkt tog genocida su poturice, exibit A - ti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bura
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 29 ožu 2026, 19:55 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: bura je napisao/la: Ma moš mislit. Pogotovo kad love ribu u HR dijelu Jadrana  Ok, eto Talijani love ribu u Jadranu. Hoćemo sad nabrojiti što sve rade Bošnjaci? Šta?! De bolan. Nemoj me tjerat da se ljutim. Na vrh ste mi glave. I jedni i drugi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 29 ožu 2026, 19:55 |
|
|
Šporet je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Talijanci su Hrvatima uspjeli nametnuti svoju vjeru, mi nismo, to je. Potalijanice To je netočno, Hrvati su kršćanstvo primili misionarskim djelovanjem - nenasilno. Istina je obrnuta, za razliku od takvog nenasilnog širenja kršćanstva, islam se na ovim prostorima proširio isključivo nasilno i genocidom, produkt tog genocida su poturice, exibit A - ti. Ispravite me ako griješim, ali jedina država gdje je islam došao normalno je Indonezija.
1520 of 2558 - 59.42%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 29 ožu 2026, 19:57 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 46195 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Hajde ljudi smirite se i uživajte jer je Hrvatska na SP dok se susjedi preznojavaju od muke. Tko god ispadne ismijavat ćemo ga.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 29 ožu 2026, 19:57 |
|
|
bura je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ok, eto Talijani love ribu u Jadranu.
Hoćemo sad nabrojiti što sve rade Bošnjaci?
Šta?! De bolan. Nemoj me tjerat da se ljutim. Na vrh ste mi glave. I jedni i drugi. Eto vidiš i sam. Na vrh smo ti glave, ne voliš nas. Ne valjamo, sve ok. Potpuno se slažem. Case closed. 
1520 of 2558 - 59.42%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 29 ožu 2026, 20:02 |
|
|
Šporet je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Talijanci su Hrvatima uspjeli nametnuti svoju vjeru, mi nismo, to je. Potalijanice To je netočno, Hrvati su kršćanstvo primili misionarskim djelovanjem - nenasilno. Istina je obrnuta, za razliku od takvog nenasilnog širenja kršćanstva, islam se na ovim prostorima proširio isključivo nasilno i genocidom, produkt tog genocida su poturice, exibit A - ti. Nije istina, moj pradjed je svojevoljno primio islam jer su ga prije toga tjerali da bude idolopoklonik. Nije zeliod da se moli figurama od drveta i sam je prihvatio islam.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 29 ožu 2026, 20:03 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 46195 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Smješno da odlučujuću utakmicu za SP igraš pred 9000 ljudi, neće Talijani podleći atmosferi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 29 ožu 2026, 20:04 |
|
|
daramo je napisao/la: Hajde ljudi smirite se i uživajte jer je Hrvatska na SP dok se susjedi preznojavaju od muke. Tko god ispadne ismijavat ćemo ga. Hrvatska je na SP i gledat ćemo. Ali tema je reprezentacija Bosne i Hercegovine. Države u kojoj su Hrvati neravnopravni, u kojoj ih Bošnjaci već preko 30 godina nastoje do kraja obespraviti. U kojoj sve stranke kolektivno rade na tom cilju, uz plebiscitarnu podršku bošnjačkog naroda. Praktično nema nitko u javnom životu Sarajeva tko je oporba toj opće prihvaćenoj osvajačkoj politici. Ako tko slučajno spomene išta u tom smislu, idu žestoke optužbe od ostalih bošnjačkih predstavnika, optuživanje za izdaju, pa i prijetnje ne samo od političara nego i običnog naroda na Facebooku, Klixu itd. Znači Bošnjaci nas kolektivno i skoro jednoglasno nas smatraju za neprijatelje i čekaju vakat. Jesam li loš čovjek ako navijam za Italiju? Navijati za "svoju" državu bi bilo kao da crnci robovi navijaju za nekadašnju SAD ili židovi da navijaju za nacističku Njemačku. Mazohistički.
1520 of 2558 - 59.42%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 29 ožu 2026, 20:06 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Šporet je napisao/la: To je netočno, Hrvati su kršćanstvo primili misionarskim djelovanjem - nenasilno. Istina je obrnuta, za razliku od takvog nenasilnog širenja kršćanstva, islam se na ovim prostorima proširio isključivo nasilno i genocidom, produkt tog genocida su poturice, exibit A - ti.
Nije istina, moj pradjed je svojevoljno primio islam jer su ga prije toga tjerali da bude idolopoklonik. Nije zeliod da se moli figurama od drveta i sam je prihvatio islam. I zato odlučio postati kamenjarac i moliti se kamenu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Šporet
|
Naslov: Re: Reprezentacija Bosne i Hercegovine Postano: 29 ožu 2026, 20:08 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Nije istina, moj pradjed je svojevoljno primio islam jer su ga prije toga tjerali da bude idolopoklonik. Nije zeliod da se moli figurama od drveta i sam je prihvatio islam. Ne znam kakve veze sa činjenicom da se sa institucionalne razine islam širio isključivo genocidom, a kršćanstvo misionarstvom, ima ova anegdotalna izmišljena priča o tvom pradjedu koji se poželio klanjati crnom kamenu i lizati ga jer je tako rekao neki pedofil 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: pakovic i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|