RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Članovi ''Dianthusa“ pokrenut će studente na noge

Napisano 18.02.2013. 11:33

Članovi ''Dianthusa“ pokrenut će studente na noge

Predsjedništvo i članovi  studentske Udruge za promociju i očuvanje prirodne baštine „Dianthus“ ' održali su sastanak na kojem su dogovoreni ciljevi koje će Udruga ostvariti tijekom ove godine. Iznesene su sve ideje i ciljevi koji bi se mogli realizirati. 

Odlučeno je i koji timovi će sudjelovati na projektima. 

„Kroz podjelu smo pružili svakome šansu da se prikaže u onome dijelu u kojem smatra da najviše može postići. Također krajem ispitnih rokova planiramo kao udruga posjetiti Zagreb gdje će nas ugostiti članovi EGEA Zagreb, kojima smo veoma zahvalni“ - kazala je Monika Žilić, predsjednica Dianthusa.

Članovi Udruge planiraju surađivati s Udrugama koje imaju sličnu djelatnost te namjeravaju provesti projekte koji će oživiti Mostar i pokrenut studente na noge.

Podsjećamo, Udruga za promociju i očuvanje prirodne baštine „Dianthus“ nastala je kao rezultat organiziranja studenata biologije, geografije, znanosti o okolišu i turizma i zaštite okoliša krajem 2011. godine, dok je prva radna sjednica Udruge održana u travnju 2012. godine. Udruga je osnovana s ciljem promicanja i razvoja studija biologije, geografije, znanosti o okolišu te turizma i zaštite okoliša, promicanja struke i unaprjeđenja znanstveno-stručne osposobljenosti studenata, poticanja istraživačke djelatnosti studenata, povezivanja i suradnje s drugim organizacijama, vrednovanja, očuvanja i zaštite prirode, biološke, geološke, pedološke i druge raznolikosti, informiranja o temama iz područja kojima se bave navedene discipline, dodatne edukacije, zaštite okoliša i promicanja održivog razvoja.


Nema komentara

Anketa

Ustavi