RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Novi turistički centar za razvoj SB županije

Napisano 26.10.2011. 13:27

Travnik – Uspostavljanje partnerskih odnosa između Travnika i turskog grada Yalova

Novi turistički centar za razvoj SB županije

■ Sporazum su potpisali gradonačelnik Valova i načelnik općine Travnik
■ Gostima iz Turske prezentirani su turistički i kulturni potencijali Travnika

Nakon donošenja odluka općinskih vijeća o uspostavljanju partnerskih odnosa između Travnika i turskoga grada Yalove, izaslanstvo ovoga turskoga grada boravilo je u Travniku gdje je potpisan sporazum o uspostavljanju partnerskih odnosa.

Turistički centar

Sporazum su potpisali gradonačelnik turskoga grada Yalove Yakup Koçal i načelnik općine Travnik Admir Hadžiemrić uz nazočnost brojnih izaslanstava obaju gradova. Nakon potpisivanja sporazuma svečano je otvoren Turistički centar koji su zajednički financirali Gradska turistička zajednica, Općina Travnik i Turistička zajednica Srednjobosanske županije.

Regionalni značaj

Potom su gostima iz Turske, iz turskoga grada Yalove prezentirani turistički i kulturni potencijali na travničkome Starom gradu. Potpisivanje sporazuma s gradom Yalovom svakako ima i poseban regionalni značaj jer ovaj turski grad već ima uspostavljenu mrežu prijateljskih gradova iz svih. država s balkanskoga poluotoka. Načelnik općineTravnik Admir Hadžiemrić uputio je tijekom susreta s izaslanstvom iz Turske iskrenu sućut turskom narodu na tragediji koja je zadesila nakon nedavnog potresa.

| VL | HB.org |


Nema komentara

Anketa

Ustavi